Príjemný 2-izbový byt v SKY PARKu s parkovaním

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Továrenská
55 m²
29
8
2
áno - 1 auto
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
1.000,- €/mes. Energie:
300 € / mes
vrátane parkovacieho miesta, +300,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 324x zobrazená detailne / 97x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE Vám ponúka na prenájom exkluzívny 2- izbový byt v SKY PARK RESIDENCE.

Táto ponuka je kombináciou modernej architektúry, dômyselného dizajnu a nádherných výhľadov. Byt sa nachádza na 8. poschodí z 29. Disponuje celkovou podlahovou plochou 55 m2. Ponúkaný byt je kompletne zariadený. Interiér bytu je vo veľmi vysokom štandarde. Byt má západnú orientáciu, čo ponúka krásne výhľady na Bratislavský hrad.
Dispozičné riešenie je veľmi príjemné a praktické zároveň. Byt pozostáva zo vstupnej predsiene s úložným priestorom, priestrannej obývacej izby s otvorenou dispozíciou kuchyne, zo spálne, z kúpeľne s vaňou a samostatná toaleta. Vstup na lodžiu (5 m2) je z obývacej izby a aj zo spálne.

Ide o exkluzívny byt, doladený do najmenších detailov. Skvelá voľba aj pre náročnejšieho klienta. Samozrejmosťou je množstvo úložného priestoru, interiérové prvky a kuchynská linka zhotovená na mieru, vstavané spotrebiče BOSCH vrátane práčky so sušičkou, drevené parkety, hliníkové okná s izolačným trojsklom, rekuperácia vzduchu a chladenie pomocou jednotiek typu fan-coil.
Pre rezidentov domu je zabezpečená recepcia 24/7, k dispozícií sú 4 veľkokapacitné osobné výťahy, zhod odpadkov, vyhliadková terasa na 30. poschodí s výhľadom na celé mesto. K bytu prislúcha jedno parkovacie státie a pivničná kobka.

Nájomné nezahŕňa poplatok za energie je vo výške 300,-EUR (platba extra).

Byt je k dispozícií od 1. Júla 2024.



Veľkou výhodou celého projektu je kvalita samotnej budovy a moderné poňatie celého projektu, a to po vizuálnej aj technologickej stránke. Projekt je svojou polohou a vybavením vhodný pre náročných klientov hľadajúcich moderné a dizajnové bývanie.

Energetický certifikát budovy - energetická trieda A.

Lokalita ponúka bývanie v novovybudovanej časti bratislavského centra. Bývanie vo svetovej architektúre priamo v centre a všetky výhody, ktoré život v meste ponúka. V pešej dostupnosti sa nachádza nákupné centrumEUROVEA, kde nájdete množstvo obchodov, reštaurácii či služieb. Za kultúrou môžete ísť do novej budovy Slovenského národného divadla, ktoré je vzdialené len pár metrov. Obyvatelia majú k dispozícií aj park priamo v priestoroch projektu. Súčasťou parku sú aj športoviská, ihriská, vodné plochy a oddychové zóny. V pešej dostupnosti sú aj MHD zastávky.

Follow the Rivers find your home..

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha55 m²
Úžitková plocha55 m²
Poschodie8
Počet poschodí29
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno