Príjmený a svetlý 2-izbový byt v lokalite Kramáre

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Kramáre
Ulica.: Guothova
40.49 m²
9
2
nie
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
194.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

15489x zobrazená v zozname / 379x zobrazená detailne / 11x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj útulný a svetlý 2-izbový byt v obľúbenej časti Kramáre v okolí plnom zelene a krásnych výhľadov na mesto.

BYT
Byt je situovaný v novostave na Guothovej ulici a disponuje celkovou úžitkovou plochou 42,45 m2. Nachádza sa v kopci na vyvýšenom prvom poschodí, ktoré je však pocitovo totožné s bývaním na úrovni tretieho poschodia. Juhozápadná orientácia bytu ponúka ideálne podmienky pre príjemné bývanie umocnené krásnym výhľadom na mesto a okolitú zeleň.

Prakticky riešená dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou a dostatočným úložným priestorom, 1 samostatnej spálne, otvorenej dispozície kuchyne s prepojenou obývačkou a kúpeľne s vaňou a práčkou. Toaleta je súčasťou kúpeľne. Kuchyňa je plne vybavená spotrebičmi ( úplne nový elektrický sporák Gorenje, elektrická rúra Miele, digestor) a taktiež chladničkou a mrazničkou zn.Bosch. K bytu prislúcha francúzsky balkón s možnosťou uloženia črepníkov s kvetmi alebo sadenicami. Byt sa predáva čiastočne zariadený po vzájomnej dohode s novým majiteľom.

LOKALITA


Bytový dom na Guothovej ulici patrí k obľúbenej zóne pre bývanie. Má úžasnú polohu v zelenej časti Nového Mesta, blízko k Univerzitnej Nemocnici Kramáre. Výborná dopravná dostupnosť na všetky smery Bratislavy, vysoká občianska vybavenosť (reštaurácie,potraviny,lekáreň,pošta) ako aj plne vybudovaná infraštruktúra sú zárukou spokojného a kvalitného bývania. V okolí sa nachádza aj materská škola a základná škola, ako aj detské ihriská. KOLIBA vzdialená do 5 minút autom alebo MHD (premáva pravidelná kyvadlová linka) ponúka množstvo športových aktivít ako aj relaxu a oddychu v prírode.

#followtheriversfindyourhome

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha42.45 m²
Úžitková plocha40.49 m²
Počet poschodí9
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Vývoj ceny