Projekt „NOVÁ TEHELŇA“ - Senec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulica.: Vtáčia
60.51 m²
3
nie
áno
5/2024
predaj - Výstavba bytov - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

22923x zobrazená v zozname / 1469x zobrazená detailne / 148x zobrazená detailne tento mesiac

KOLAUDUJEME!!! Posledné byty v ponuke. Projekt "NOVÁ TEHELŇA" je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú komfortné bývanie v príjemnom prostredí, len niekoľko minút chôdze od historického centra mesta Senec.
Aktuálne je vo výstavbe viladom s 10 bytovými jednotkami. Viladom poskytuje súkromie a pokojné bývanie s menším počtom bytov ponúka 2 až 4 izbové byty rôznych veľkostí a dispozícií s predprípravou pre klimatizáciu a vonkajšie žalúzie. Súčasťou prízemných bytov sú útulné predzáhradky a ďalšie byty disponujú balkónmi alebo terasami. Ak hľadáte svoje vytúžené bývanie, v projekte "NOVÁ TEHELŇA" nájdete všetko, čo potrebujete! Ceny už od 172.900 Eur.

Vaše hodnotenie ponuky

Projekt "NOVÁ TEHELŇA" je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú komfortné bývanie v príjemnom prostredí, len niekoľko minút chôdze od historického centra mesta Senec.
Aktuálne je vo výstavbe viladom s 10 bytovými jednotkami. Viladom poskytuje súkromie a pokojné bývanie s menším počtom bytov ponúka 2 až 4 izbové byty rôznych veľkostí a dispozícií s predprípravou pre klimatizáciu a vonkajšie žalúzie. Súčasťou prízemných bytov sú útulné predzáhradky a ďalšie byty disponujú balkónmi alebo terasami. Ak hľadáte svoje vytúžené bývanie, v projekte "NOVÁ TEHELŇA" nájdete všetko, čo potrebujete! Kolaudácia bytov je naplánovaná na august 2024.

Projekt „Nová Tehelňa“ ponúka ideálne podmienky pre bývanie. Spája požiadavky tichej lokality a ľahkej dostupnosti do centra mesta.
Do 10 minút pešej chôdze sú k dispozícii obchody, banky, reštaurácie, alebo miestne kultúrne centrum. Taktiež sa v blízkosti nachádzajú školy, škôlky a zdravotnícke zariadenia. Diaľničný privádzač zo Senca umožňuje rýchly presun do väčších miest: Bratislava 32 km (28 minút autom), Trnava 25 km. Chôdzou je do centra mesta Senec (1 km), do prevádzok Kaufland (300 m) a Lidl ( 600 m).

Byty sa predávajú v štádiu HOLOBYT, byty budú omietnuté, vymaľované, podlaha betonový poter, elektrické podlahové kúrenie, predpríprava na klimatizáciu a vonkajšie elektrické žalúzie. Vo vybavení bytu budú zahrnuté bezpečnostné vchodové dvere, videovrátnik, plastové okná.

20% po podpise ZoBZ
80% po kolaudácii a podpise KZ

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Začiatok6/2023
Ukončenie5/2024
Počet10
Výmera60 - 110 m²
Počet poschodí3
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Internetoptika
Vykurovanievlastné - elektrické
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

GRAVITAS a. s.
Budyšínska 36, Bratislava 831 02

Realitná kancelária je overeným členom ZRKS

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska
0908431.. zobraziť 0908 431 951
backOFFICE.Sk