Rodinný dom v okrajovej časti obce Podkriváň, okres Detva

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Podkriváň
85 m²
732 m²
1
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
29.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

47650x zobrazená v zozname / 3932x zobrazená detailne / 16x zobrazená detailne tento mesiac

Znížená cena - TVOJ DOMOV ponúka na predaj starší rodinný dom s charakterom v okrajovej časti obce Podkriváň na pozemku o výmere 732 m2. K domu patrí vysporiadaná hospodárska budova (so súpisným číslom). Rodinný dom pozostáva zo suterénu a prízemia. V suteréne sa nachádzajú dve miestnosti. Na prízemí sa nachádza miestnosť, kde je umiestnená pec na pečenia chleba, kuchyňa, izba a špajza so vstupom na padláš. Dom je postavený z kameňa.Prešiel čiastočnou rekonštrukciou: nový antikorový komín, rekonštruovaná strecha - vymenené latovanie a krytina, novšie rozvody elektriky, vody a kanalizácie, plastové okná na izbe. Inžinierske siete: elektrika 230/400 V, voda verejná + úžitková studňa, kanalizácia, kúrenie lokálne na pevné palivo. Rodinný dom nedisponuje energetickým certifikátom. Hospodárska budova pozostáva zo suterénu (pivnica, maštaľ a drevená dreváreň) a prízemia (humno a dielňa). Na dvore sa nachádza úžitková studňa. Predávajúci si vyhradzuje právo rozhodnúť o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo a tiež si vyhradzuje právo uprednostniť najvýhodnejšiu ponuku.
Nehnuteľnosť je vhodná na bývanie, resp. chalupárčenie. Poskytuje možnosť aktívneho aj pasívneho oddychu: v dosahu sú lyžiarke strediská v Hriňovej, na Látkach, ... v lete kúpaliská (v Hriňovej, v Lučenci), resp. vodná nádrž Ružiná. Výborná dopravná dostupnosť: autobus, auto, vlak, výborne napojenie na R2.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku732 m²
Zastavaná plocha100 m²
Celková rozloha100 m²
Úžitková plocha85 m²
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ziné
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny