Rodinný dom v pokojnom prostredí pri lese v Líščom údolí

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Líščie údolie
107 m²
887 m²
4
pôvodný
predaj - Rodinný dom
540.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

5279x zobrazená v zozname / 325x zobrazená detailne / 325x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj rodinný dom v lokalite Líščieho údolia, v blízkosti Iuventy. Nachádza sa na pozemku o výmere spolu so zastavanou plochou existujúceho domu 107m2 spolu 994m2. Jedná sa o 4 izbový 107m2 veľký jednopodlažný dom, štyri samostatné izby, zvlášť miestnosť kuchyňa s veľkou špajzou. Z obývacej izby sa ide na prednú terasu, celý dom je v úplne tichej časti Líščieho údolia pri lese, čistý vzduch a úplné ticho. V okolí sú krásne novostavby rezidenčných domov, ako vidno na foto. Ideálna kvalitná stavba z konca sedemdesiatych rokov vhodná na rekonštrukciu. Existujúci dom je v pôvodnom stave, stavba je plne zdravá. vyprataný a vymaľovaný, určený na remont interiéru, zateplenie. Z garáže sa dá ísť priamo do domu suchou nohou. Možný investičný zámer, bližšie info telefonicky.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail na ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku887 m²
Zastavaná plocha107 m²
Celková rozloha994 m²
Počet izieb4
Vlastníctvofiremné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené ztehla