Stavba v obci Veľká Čalomija

Štát.: Slovensko
Mesto.: Veľký Krtíš
Lokalita.: Veľká Čalomija
185 m²
500 m²
predaj - Rodinný dom
42.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3473x zobrazená v zozname / 419x zobrazená detailne / 252x zobrazená detailne tento mesiac

Novostavba, ktorá čaká na svojho nového majiteľa. Dispozične sa skladá z pivnice, kde je garáž, kotolňa, kúpeľňa s wc a 3 miestnosti. Prízemie , kde je predsieň, kuchyňa, kúpeľňa, wc a 3 izby. Poschodie, kde sa nachádzajú 2 izby, kúpeľňa s wc. Dom má vlastnú žumpu, ale je možnosť sa pripojiť na obecnú kanalizáciu. Disponuje vlastnou studňou, aj obecným vodovodom. Plyn je vedený pred pozemkom, možnosť pripojenia.

Obec disponuje širokou občianskou vybavenosťou, ako škôlka, ZŠ, zdravotné centrum... Najbližšie mesto je Balassagyarmat s prírodnými a spoločenskými atrakciami, plavárňou, vonkajšími prírodnými kúpaliskami, zoo a lesoparkom...

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku500 m²
Úžitková plocha185 m²
Statusaktívne