Útulný podkrovný 3i byt v historickom Starom meste

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Historické jadro
114 m²
2
podkrovie
3
nie
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
490.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

10482x zobrazená v zozname / 544x zobrazená detailne / 210x zobrazená detailne tento mesiac

Vítame vás v tomto exkluzívnom podkrovnom byte, ktorý sa nachádza v historickom Starom meste. Tento jedinečný trojizbový byt s rozlohou 114 m2 vám ponúka nielen pohodlné bývanie, ale aj nezabudnuteľný zážitok v atmosfére starobylého mestského života.

Pri vstupe do bytu vás privíta útulná predsieň, ktorá vedie do priestrannej obývacej miestnosti, v ktorej sa stretáva pohodlie s eleganciou. Táto izba vám ponúka nádherný výhľad na pamätník Slavín, čo pridáva tomuto bývaciemu priestoru osobitú atmosféru.

Pri vstupe na pravú stranu sa nachádza veľký, hlboký šatník a ďalej kúpeľňa s toaletou a rohovou vaňou. Na ľavej strane obývacej miestnosti nájdete detskú izbu a veľkú manželskú spálňu, v oboch izbách je veľa úložného priestoru. Oproti nim, na pravej strane a o dva schody vyvýšenej, sa nachádza jedáleň a kuchyňa.

Byt sa nachádza v bytovom dome s iba šiestimi jednotkami, čo zaručuje intimitu a pokojné prostredie. Nachádza sa na druhom poschodí, bez výťahu, je vybavený klimatizáciou a vykurovanie je zabezpečené vlastným kotlom na plyn. Celkové náklady na energie a správu mesačne predstavujú približne 200EUR. Tento byt vznikol po nadstavbe v podkrovi pred 15 rokmi, dodávajúc mu charakter jedinečnej a dobre osvedčenej architektúry.

Táto unikátna lokalita vám navyše ponúka výhodu, že sa nachádza len 80 metrov od vstupu do prezidentskej záhrady, a iba 350 metrov od fontány na Námestí Slobody, ktoré je známym miestom stretávania a oddychu. Okrem toho, táto rezidencia je len 500 metrov vzdialená od hlavnej vlakovej stanice, čo z nej robí ideálnu voľbu pre tých, ktorí cestujú vlakom.

Ak hľadáte kombináciu luxusu a autenticity v historickom centre mesta, tento podkrovný byt je tou správnou voľbou. Nezmeškajte príležitosť vlastniť kúsok histórie a zarezervujte si prehliadku ešte dnes!

Cena: 490.000,-€



Uvedená cena je konečná vrátane provízie RK a zahŕňa kompletný realitný servis.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.

Marino Martinčić


t:
e:
w: www.marinomartincic.com

Instagram: https://www.instagram.com/marinomartincic.realestate/
Facebook: https://www.facebook.com/marinomartincicrealestate ​


© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie ADRIA REAL s.r.o.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha114 m²
Úžitková plocha114 m²
Poschodiepodkrovie
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicanie
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátnie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciaseverozápadná
Novostavbaáno