Vidiecky dom na chalupu alebo bývanie v obci Betliar

Prečítajte si viac o lokalite
Rožňava
Štát.: Slovensko
Mesto.: Rožňava
Lokalita.: Rožňava
50 m²
259 m²
predaj - Rodinný dom
69.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1800x zobrazená v zozname / 503x zobrazená detailne / 11x zobrazená detailne tento mesiac

Ihneď obývateľný malý vidiecky dom sa nachádza pri hlavnej ceste vo vyhľadávanej obci Betliar, len 5 km od okresného mesta Rožňava. Dom má dve izby, kuchyňu, kúpeľňu s toaletou, vonkajšiu komoru a dreváreň. Nehnuteľnosť prešla vnútornou rekonštrukciou, je napojená na elektrinu, vodovod a kanalizáciu. Kúrenie je riešené lokálne tuhým palivom. Za domom je malá, ľahko udržateľná záhrada. Nehnuteľnosť je ideálna na chalupu, na útulné vidiecke bývanie, ale je aj dobrou investičnou príležitosťou na prenajímanie v oblasti turistického ruchu.
Obec je vyhľadávaná turistami pre svoju dominantu, kaštieľ Betliar s rozsiahlym prírodným parkom. Vybudovaný zverník umožňuje pohľad na voľne sa pasúcu zver na lesných lúkach. Okolie ponúka možnosti pre turistiku, cykloturistiku, hubárčenie.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku259 m²
Úžitková plocha50 m²
Statusaktívne