Výrobná hala na predaj, Čifáre, pozemok 1312 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Čifáre
Ulica.: Hlavná
verejný vodovod
230/400V
predaj - Výrobné priestory
225.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

74572x zobrazená v zozname / 7757x zobrazená detailne / 146x zobrazená detailne tento mesiac

Ak chcete investovať do nehnuteľnosti, ktorú viete následne prenajímať, alebo hľadáte miesto pre Vaše podnikanie, čítajte ďalej...
Exkluzívne v zastúpení majiteľa Vám ponúkam na predaj výrobnú halu v centre obce Čifáre.

Suchá nepodpivničená hala v centre obce je vhodná na výrobné alebo skladovacie účely, bola postavená v roku 1996 a má nasledovné dispozičné riešenie – 2 samostatné haly s plochou 129 m2 a 46 m2, zádverie, sociálne zariadenia, prístrešok šírky 2,5 m po celej dĺžke haly. Haly majú výšku 3m.

Výrobná hala je postavená z tvárnic Ypor, strecha je plechová, okná drevené. Podlaha v halách je betón, v soc. zariadení keramická dlažba. Vo výrobnej časti je na strope protipožiarna úprava, dosky s hrúbkou 25 mm. Vstupné dvere majú šírku 1,55m.
Inžinierske siete 220/380V, príprava na 20kWh, verejná voda pripojená, plyn v dosahu. Odkanalizovanie je do žumpy 10 m3. Na pozemku je vlastná kopaná studňa.
Celková rozloha oploteného pozemku je 1312 m2. Pozemok je rožný, prístupný z dvoch strán.
Na pozemku je tiež starší rodinný dom/štvorec/ v pôvodnom neudržiavanom stave. Postavený je z pálenej tehly, okná drevené dvojité, podlahy betón a v časti keramická dlažba. IS - elektrika 220/380V, obecná voda, plyn v dosahu. Po nutnej kompletnej rekonštrukcii vhodný ako rodinný dom, administratívna budova, predajňa a pod.

Obec Čifáre leží na hlavnom cestnom ťahu Nitra-Levice, výborná dostupnosť do okolitých miest, Vráble 6 km, Levice 17 km, Nitra 28 km. AE Mochovce je vzdialená 7 km.

Na nehnuteľnosti nie je vypracovaný energetický certifikát.

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle alebo píšte na rada Vám zodpoviem na všetky otázky ohľadom tejto ponuky a dohodneme si termín obhliadky.

Všetky naše ponuky nájdete na flem.sk alebo na FB: FLEM, sro - predaj, kúpa, prenájom nehnuteľností.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V

Vývoj ceny