* 2, 5i rodinný dom v rekonštrukcii 8á pozemok, Radošovce (TT)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Radošovce
120 m²
806 m²
2+1
áno
nutná rekonštrukcia
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
118.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

278x zobrazená v zozname / 37x zobrazená detailne / 37x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj starší 2,5i rodinný dom v Radošovciach na 8á pozemku. Zahájená rekonštrukcia (plastové okná, strešná krytina, rozvody elektriny), ostatné v pôvodnom stave. IS: elektrina, plyn, voda, kanalizácia pred domom - t.č. nenapojená. V rekonštrukcii je potrebné pokračovať.

Neváhajte ma kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku806 m²
Zastavaná plocha120 m²
Celková rozloha100 m²
Úžitková plocha120 m²
Počet izieb2+1
Vlastníctvoosobné
Stavnutná rekonštrukcia
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Pivnicaáno
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Strechapo rekonštrukcii
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky