| Dvojgarsónka DeLuxe 55m2 | Mánesovo námestie - Bratislava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Dvory
Ulica.: Mánesovo nám.
48 m²
3
12
2
úplne prerobený
nie
áno
prenájom - Dvojgarsónka
520,- €/mes. Energie:
160 € / mes
+160,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

461x zobrazená v zozname / 64x zobrazená detailne / 64x zobrazená detailne tento mesiac

Rasťo z RentHub Vám ponúka na prenájom dvojgarsónku Deluxe s celkovou výmerou 55 m², z toho podlahová plocha je 48 m², loggia má 5 m² a pivnica 2 m². Byt sa nachádza v Petržalke na Mánesovom Námestí na 3. poschodí z 12.

Byt prešiel rozsiahlu rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu podláh, maľovanie stien, kúpu nového zariadenia, výmenu zárubní a interiérových dverí. Od rekonštrukcie nebol obývaný, takže noví nájomníci budú bývať v peknom a čistom zrekonštruovanom byte. Na loggiu bola upevnená sieťka proti holubom. Parkovanie v oblasti bytu je verejné, ale majitelia ponúkajú možnosť vybavenia si trvalého pobytu, tým pádom je možnosť si vybaviť rezidenčnú kartu.

Výhodou je, že pivnica sa nachádza na poschodí, čo zvyšuje komfort bývania. Byt je vybavený všetkými potrebnými spotrebičmi, ako sú: rúra, elektrický sporák, mikrovlnka, chladnička a práčka.

**Popis bytu:**


- **Lokalita:** Petržalka, Mánesovo Námestie
- **Poschodie:** 3. z 12.
- **Výmera:** 55 m² (podlahová plocha 48 m², loggia 5 m², pivnica 2 m²)
- **Stav:** Po rozsiahlej rekonštrukcii, neobývaný
- **Vybavenie:** Kompletné zariadenie vrátane všetkých spotrebičov (rúra, elektrický sporák, mikrovlnka, chladnička, práčka)

**Výhody:**


- Novozrekonštruovaný byt
- Pivnica na poschodí
- Výborná lokalita v Petržalke
- Moderné zariadenie a spotrebiče

Cena prenájmu je 680,-€ vrátane energií, internetu.



Mánesovo Námestie v Petržalke ponúka vynikajúcu občiansku vybavenosť, ktorá zahŕňa množstvo obchodov, supermarketov, reštaurácií a kaviarní, ktoré sú v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádzajú zdravotné strediská a lekárne, čo zabezpečuje pohodlný každodenný život. Lokalita je tiež dobre prepojená s verejnou dopravou. Pre aktívny oddych a relax sú k dispozícii parky, športoviská a cyklotrasy v okolí.

Zodpovedný maklér:


Rastislav Horňák
RentHub s.r.o. špecialisti na prenájmy
Tel.:
E-mail:

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie nájomných zmlúv. Text inzerátu a fotografie sú autorským dielom spoločností Ideálny nájomca by Renthub s.r.o. a RADO Reality Group s.r.o. a bez ich súhlasu ich nie je možné kopírovať.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha55 m²
Úžitková plocha48 m²
Poschodie12
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajužná

Vaše hodnotenie ponuky