| Garsónka 38m2 v bytovom komplexe Pod Zábrehom II | Púchov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
Ulica.: Dlhé lúky
38 m²
3
1
nie
áno
prenájom - Garsónka - Novostavba
550,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3375x zobrazená v zozname / 100x zobrazená detailne / 100x zobrazená detailne tento mesiac

Natália z RentHub Vám ponúka na prenájom Garsónku o rozlohe 38m2 na ul. Dlhé lúky v Púchove v novovybudovanom bytovom komplexe Pod Zábrehom II. Bytovka je s výťahom, pivnicou cca 4m2 na poschodí, balkónom a parkovacím miestom.

Dispozične pozostáva z chodby na ktorej je veľká vstavaná skriňa s úložným priestorom, kuchyňa s chladničkou, el. trúbou a jedálenským stolom pre dvoch, gaučový kút a veľká manželská posteľ. Kúpelňa je so sprchovým kútom spojená s toaletou. K dispozícií je samozrejme aj práčka. Výhodou bytu je presvetlenosť vďaka veľkému oknu vedľa gauča a veľké francúzske okná na balkónovej stene, ktoré Vám dodajú vzdušnosť a výhľad.

Okolie bytu je v kľudnej časti s novostavbami. V blízkosti máte Tesco, obchodný komplex Stop Shop, MHD zástavka je hneď pri Tescu.

Cena prenájmu aj s energiami je: 550,-EUR


Pri podpise zmluvy sa hradí jeden mesačný nájom a 2x depozit (1100,-eur).
Viac fotiek na: www.radoreality.sk

Bc. Natália Príbelová


Renthub s.r.o. - špecialisti na prenájmy
Tel.:
E-mail:

Text inzerátu a fotografie sú autorským dielom spoločností Ideálny nájomca by Renthub s.r.o. a RADO Reality Group s.r.o. a bez ich súhlasu ich nie je možné kopírovať.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha38 m²
Poschodie3
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Plynnie
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky