| Rodinný dom 4-izbový 162m2 + záhrada | Hálková - Nové Mesto

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Hálkova
162 m²
3
4
áno - 1 auto
čiastočne prerobený
verejný vodovod
nie
230/400V
prenájom - Rodinný dom - Novostavba
1.600,- €/mes. Energie:
300 € / mes
+300,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

7972x zobrazená v zozname / 194x zobrazená detailne / 194x zobrazená detailne tento mesiac

Rasťo z RentHub Vám ponúka na prenájom 4-izbový rodinný dom s celkovou výmerou 202 m², z toho je 162 m² úžitková plocha. K domu prislúcha záhrada a terasa o veľkosti 12 m², ako aj priestranná pivnica s rozlohou 40 m². Tento dom sa nachádza v vyhľadávanej lokalite Nové Mesto, na ulici Halkova. Napriek svojej blízkosti k centru Nového Mesta, lokalita je veľmi pokojnáa tichá.

Jednou z veľkých výhod tejto nehnuteľnosti je možnosť dokúpenia zariadenia podľa potrieb nájomníkov. Parkovanie je možné buď pred bránkou rodinného domu, alebo priamo v garáži na pozemku. Rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou a je vybavený klimatizáciou, čo zabezpečuje komfort aj počas horúcich letných dní.

Dispozične dom ponúka 4 izby, 2 toalety a jednu kúpeľňu, čo ho robí ideálnym pre rodiny, študentov, alebo tých, ktorí hľadajú priestranné bývanie. Táto nehnuteľnosť je skutočne jedinečná svojou polohou a výhodami, ktoré ponúka.

Cena prenájmu je vrátane energií a internetu: 1.900,-€/mesačne pre 4 osoby.

Zodpovedný maklér:


Rastislav Horňák
RentHub s.r.o. špecialisti na prenájmy
Tel.:
E-mail:

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie nájomných zmlúv. Text inzerátu a fotografie sú autorským dielom spoločností Ideálny nájomca by Renthub s.r.o. a RADO Reality Group s.r.o. a bez ich súhlasu ich nie je možné kopírovať.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha202 m²
Úžitková plocha162 m²
Počet poschodí3
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Strechapo rekonštrukcii
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky