1 izbový byt, Halalovka, Trenčín - Juh, 37m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Halalovka
37.23 m²
2
1
čiastočne prerobený
nie
áno
predaj - 1-izbový byt
94.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2957x zobrazená v zozname / 178x zobrazená detailne / 178x zobrazená detailne tento mesiac

Predstavujeme na predaj praktický 1-izbový byt v žiadanej lokalite na sídlisku Juh v Trenčíne
Hľadáte dobre riešený 1-izbový byt v obľúbenej časti Trenčína s blízkosťou prírody? Ideálne ako vaše prvé bývanie bez nutnosti veľkých investícií do rekonštrukcie?
5 STARS Realitná agentúra, s.r.o., vám prináša exkluzívnu ponuku čiastočne zariadeného a zrekonštruovaného 1-izbového bytu s výmerou 37,23 m² na Halalovke.
Prečo práve tento byt? Byt prešiel postupnou rekonštrukciou, vďaka ktorej je pripravený na okamžité bývanie:

• 2014: výmena plastových okien,


• 2019: nová podlaha,
• 2020: kompletná výmena elektroinštalácie a kuchynskej linky.

Dispozícia:


• predsieň,
• kuchyňa,
• obytná miestnosť,
• kúpeľňa,
• samostatné WC.
Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome, ktorý bol skolaudovaný v roku 1994 a v roku 2015 prešiel kompletnou rekonštrukciou. Zrenovovaná bola strecha, zateplená fasáda, vymenené balkóny a vchodové dvere, a zrekonštruované spoločné priestory.
Lokalita: Sídlisko Juh ponúka kompletnú občiansku vybavenosť – v blízkosti nájdete základné a materské školy, polikliniku, ihriská, obchody, a obchodné a zábavné centrum Južanka. Pre milovníkov prírody je ideálny Lesopark Brezina, kde si môžete užiť prechádzky, beh či cyklistiku. Pre oddych je skvelou voľbou aj návšteva hotela Veverica.

Tento útulný byt čaká práve na vás!


Nami uvedená cena je konečná a zahŕňa v sebe poplatok za sprostredkovanie predaja nehnuteľnosti realitnou kanceláriou, právny servis vrátane poplatkov pre overenie podpisov a vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností v hodnote 100,-EUR. Dohoda na cene je vždy možná po konzultácii s predávajúcim.

5 STARS Realitná agentúra s.r.o. je členom Združenia realitných kancelárii Slovenska. www.zrks.sk

Pre Vašu lepšiu informovanosť naša realitná kancelária Vám ďalej ponúka:

1) Poradenstvo úverového špecialistu


2) Predaj vašej nehnuteľnosti: Vy neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom nehnuteľnosti. Všetko je zahrnuté v provízii realitnej agentúry. Vy sa o nič nestaráte a my sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti a prepisov plynu a elektriky na nového klienta.

5 STARS Realitná agentúra s.r.o. si zakladá na korektnom jednaní s klientom. Spokojnosť ako predávajúceho tak i kupujúceho je u nás na prvom mieste.
Ak si chcete dohodnúť prehliadku, prípadne máte akékoľvek doplňujúce otázky, informácie Vám rád zodpoviem na tel. č. : , emailovej adrese: prípadne v našej kancelárii so sídlom v Trenčíne, Legionárska 6434/2, 3 poschodie.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha37.23 m²
Poschodie2
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky