1 izbový byt na predaj, Nová Dubnica, 40m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Nová Dubnica
Ulica.: SNP
40 m²
4
1
nie
čiastočne prerobený
áno
nie
nie
predaj - 1-izbový byt
87.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

208x zobrazená v zozname / 20x zobrazená detailne / 20x zobrazená detailne tento mesiac

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka na predaj priestranný 1 izbový byt ( s možnosťou rekonštrukcie na menší 2-izbový byt ), nachádzajúci sa na ulici SNP v Novej Dubnici.

Byt:
Úžitková plocha bytu je 40m2, k bytu prislúcha pivničná kobka o výmere 2m2. Byt je bez balkóna, s peknými výhľadmi do tichého prostredia, s orientáciou na západ. Situovaný je na najvyššom 4.podlaží bytového domu, bez výťahu. V minulosti byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - prerobená kuchyňa, kúpeľňa, nová plávajúca podlaha, nové bezpečnostné dvere, výmena elektroinštalácie v časti kuchyne a kúpeľne. Elektroinštalácia v samostatnej izbe vymenená nie je. Byt je voľný ihneď k nasťahovaniu. Predáva sa takmer kompletne zariadený, bez postele a chladničky. Veľkosť a dispozícia umožňujú z bytu vytvoriť menší 2-izbový byt. Vďaka svojej lokalite je vhodný aj ako investičný. Bytový dom bol v roku 2007 zateplený a má novú strechu. V blízkej budúcnosti je plánované čistenie fasády.

Dispozícia bytu :


Predsieň, kúpeľňa s wc, kuchyňa so stolovaním, obývacia izba so spiacim kútom.
Dostatočne veľké okenné otvory a orientácia na západ dodávajú bytu v podvečerných hodinách príjemnú atmosféru s výhľadom na západ slnka a do korún stromov okolitej zelene v exteriéri bytového domu.

Parkovanie :


Bezproblémové, zabezpečené pred bytovým domom.

Lokalita:


Bytový dom je situovaný na okraji mesta - smer Veľký a Malý Kolačín. Z mesta je rýchly prístup na diaľnicu ( 5-10min. autom ). V dobrej dostupnosti od bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako obchody, reštaurácie, mestský úrad, hlavné námestie, poliklinika, lekárne, futbalové ihrisko, pošta, základná škola, materská škola, hotely, kultúrne centrum, autobusové zastávky, bowling, atď. V okolí bytového domu sa nachádza krásna príroda vhodná na turistiku a cykloturistiku. Prírodné prostredie ponúka nádherné výhľady do krajiny. Bývanie v tejto lokalite je tiché, bez ruchu okolitého mesta.

Zaujímavosti o meste:


je to 2. najväčšie mesto ilavského okresu po Dubnici nad Váhom. Je oficiálne najmladším novovybudovaným mestom na SR. Má 10 381 obyvateľov. Nová Dubnica bola navrhnutá architektom Jiřím Krohom v roku 1951.

V cene je zahrnutá provízia RK vrátane všetkých poplatkov za právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo, uhradenie správneho poplatku na katastri a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti.

Kontakt:


Ak hľadáte bývanie v bytovom dome, ktoré si môžete prerobiť podľa Vašich predstáv, situované v pokojnom prostredí, v dobrej dopravnej dostupnosti od mesta Trenčín-Dubnica na Váhom-Ilava, neváhajte a kontaktujte nás pre viac informácií alebo pre dohodnutie obhliadky na tel.č.: , Ing. arch. Lucia Papierniková, mail:


V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha40 m²
Poschodie4
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Vaše hodnotenie ponuky