1-izbový byt na prenájom, Vráble – sídl. Lúky, 37 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Vráble
Ulica.: sídl. lúky
37 m²
1
nie
áno
nie
prenájom - 1-izbový byt
440,- €
Ponúknite vlastnú cenu

24208x zobrazená v zozname / 612x zobrazená detailne / 271x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na dlhodobý prenájom 1-izbový zariadený byt vo Vrábľoch / kuchyňa – kuchynská, linka, elektrický sporák, chladnička, komoda, stôl, 4ks stolička, mikrovlnka, kávovar, luster , chodba - nástenný vešiak, skrinka, kúpeľňa – skrinka pod umývadlo, luster, zrkadlo, skrinka, izba – komoda, posteľ, nočný stolík, luster/, sídlisko Lúky, na 5.poschodí.

Byt s podlahovou plochou 37 m2 je v panelovom bytovom dome, je po kompletnej rekonštrukcii, plastové okná so sieťkami a žalúziami, stierky, kuchynská linka , nové zariadenie kúpeľne, laminátové podlahy, nové keramické dlažby a obklady, nové zárubne a dvere.

Dispozičné riešenie je nasledovné – vstupná chodba, priestranná kuchyňa, izba s výstupom na balkón, kúpeľňa, samostatné WC. K bytu patrí pivnica .

Orientácia bytu je na východ. Pri bytovom dome je bezproblémové parkovanie. Byt je voľný ihneď. Cena 440€ mesačne vrátane energie a internetu.

Vhodné pre 1 osobu.



V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, neváhajte a kontaktujte ma na tel. č. alebo prostredníctvom e-mailu a dohodneme si obhliadku.
Všetky naše ponuky nájdete na flem.sk alebo na FB: FLEM, sro - predaj, kúpa, prenájom nehnut eľností.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha37 m²
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Plynnie
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno - 1
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Vaše hodnotenie ponuky