REZERVOVANÉ 1 izbový byt s balkónom, Zvolen - Sekier

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
Ulica.: Pribinova
38 m²
8
2
2
nie
čiastočne prerobený
nie
áno
predaj - 1-izbový byt
62.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14571x zobrazená v zozname / 290x zobrazená detailne / 216x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj veľký 1 izbový byt s balkónom vo Zvolene, sídlisko Sekier na Pribinovej ulici. Byt sa nachádza na druhom poschodí v bytovej budove 8 - podlažného internátu s výťahom. Výmera nehnuteľnosti je 49,8 m2 vrátane podielu na spoločných častiach, z toho výmera bytu je 38 m2.
Dispozícia bytu : vstupná chodba, kuchyňa, obývačka, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. V izbách je plávajúca podlaha, chodba a kúpeľňa dlažba. V kuchyni je murované jadro s kuchynskou linkou, plastové okná, nová elektrika vedená lištami. Byt sa predáva čiastočne zariadený. Náklady na bývanie 95 eur bez energií. Byt je bez tiarch, voľný ihneď. Kúpna cena 62 000,- eur s možnosťou rýchlej dohody. Výborná občianska vybavenosť. V blízkosti TESCO, Jednota, Pošta, Zdravotné stredisko, škôlka, škola, reštaurácie, autobusová zastávka.
Zabezpečíme pre Vás vypracovanie kvalitných kúpnych zmlúv, dohodneme znalecký posudok, vybavíme kataster, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti, právne poradenstvo. Nájdete nás v kancelárií na A. Sládkovičovej 1 vo Zvolene OPROTI HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Viac informácií na tel. čísle , mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha49.8 m²
Úžitková plocha38 m²
Poschodie2
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Vaše hodnotenie ponuky