1-izbový byt s väčším balkónom v novostavbe Prístavná v blízkosti cent

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
41 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
194.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1300x zobrazená v zozname / 74x zobrazená detailne / 74x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj: 1-izbový byt s balkónom v už odovzdanej novostavbe na Prístavnej ulici v Bratislave

Lokalita: Bratislava - Ružinov


Počet izieb: 1
Výmera: 35,2 m2 + balkón 6,6 m2 + pivnica 1,7 m2

Financie: 194.999,—EUR



Popis:

Na predaj jednoizbový byt v práve odovzdanej novostavbe Prístavná v bratislavskej mestskej časti Ružinov. Byt sa nachádza na štvrtom poschodí. Má 1 nepriechodnú izbu vrátane kuchyne a kúpeľňu s toaletou. K bytu prislúcha aj pivničná kobka nachádzajúca sa priamo na poschodí. Byt sa predáva v štandarde, čo ponúka novému majiteľovi priestor zariadiť si ho podľa vlastných predstáv. Kúrenie je podlahové, vďaka ktorému budete mať v byte príjemne po celý rok. V lete určite oceníte stropné chladenie, takže pobyt v byte si budete naozaj užívať. Pred slniečkom Vás ochránia aj exteriérové žalúzie. Byt je k dispozícii ihneď. Na balkóne sa nachádza gresová rektifikovaná dlažba a v byte dýhované drevené parkety. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, vrátane nákupných centier Eurovea, či Nivy so všetkými službami. Parkovanie možné okolo bytového domu, prípadne je možné zakúpiť si garážové parkovacie státie. Zastávka MHD, ktorá je priamo pri dome, Vás spojí s ostatnými mestskými časťami. Výborná poloha taktiež vzhľadom na mosty, či diaľnice. Ak obľubujete atmosféru rôznych kaviarničiek, či reštaurácií, ktorých je v centre mesta neúrekom, svoje nové bývanie budete úplne milovať.

Výhody: • Novostavba • Štandard • Lokalita



Cena zahŕňa realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti: – vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie (zmluva o budúcej zmluve, rezervačná zmluva, zmluva o prevode vlastníctva bytu, návrh na vklad vlastníckych práv, prípadné dodatky, protokol o prevzatí a odovzdaní nehnuteľnosti…) – správny poplatok spojený s návrhom na vklad vlastníckych práv Možnosť financovania prostredníctvom HÚ, s ktorým Vám pomôžu naši hypotekárni špecialisti.

Energetický certifikát je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku41 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky