1-izbový byt v novozrekonštruovanej budove, Martin-centrum

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
35.1 m²
3
1
1
úplne prerobený
nie
predaj - 1-izbový byt
154.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

71811x zobrazená v zozname / 2491x zobrazená detailne / 180x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 1-izbový byt v novozrekonštruovanej stavbe v centre Martina.
Celková rozloha bytu je 42,8 m2 (podlahová plocha bytu je 35,5 m2 + balkón 7,3 m2), nachádza sa na 1. poschodí z troch a poskytuje kľudný východný výhľad. Je vyhotovený vo vysokej kvalite s nadštandardným vybavením - klimatizácia, bytové rekuperácie, exteriérové žalúzie s elektrickým ovládaním, podlahové kúrenie, bezpečnostné protipožiarne vchodové dvere, interiérové dvere vo vysokom štandarde, samostatná optika pre internet a TV, dverný elektronický vrátnik, príjazdová brána na diaľkové ovládanie. V cene je zahrnutá zariadená kúpeľňa so sprchovacím kútom/vaňou, závesným WC a kuchynská linka.
Celý bytový dom je vybavený kamerovým systémom pokrývajúcim vchody a parkovacie plochy. K bytovému domu prislúcha priľahlý pozemok.
K cene bytu je potrebné dokúpiť parkovacie miesto a nebytový priestor o výmere 6 m2 nachádzajúci sa v suteréne bytového domu.
Kompletne zrekonštruovaná historická stavba sa nachádza v centre mesta Martin, v pamiatkovej zóne, blízko pešej zóny, ktorá poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, množstvo zelene, vynikajúce dopravné napojenie (MHD je 50 metrov od objektu).

Cena zahŕňa DPH.


Informácie na tel.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha42.8 m²
Úžitková plocha35.1 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb1
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Výťahnie
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky