1 IZBOVÝ BYT, ŽILINA-HÁJIK, KOMPLET REKONŠTRUKCIA, BALKÓN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
37 m²
neuvedené
úplne prerobený
prenájom - 1-izbový byt
500,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

1861x zobrazená v zozname / 187x zobrazená detailne / 187x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na prenájom 1 izbový byt v Žiline - Hájik ul. Baničova o celkovej výmere 37m². Byt sa nachádza na prízemí/7. poschodí v bytovom dome s výťahom.

Byt je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2023. Má murované jadro, plastové okná s novými žalúziami, radiátory. Renovované boli podlahy, vyliaty nanovo poter, komplet drážkovaná elektroinštalácia v medi. Byt má bezpečnostné dvere, interiérové dvere spolu s obložkami. V celom byte je položená laminátová podlaha.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby spolu s priechodnou kuchyňou, samostatným WC a kúpeľňou. V obývacej izbe sa nachádza sklápacia manželská posteľ, obývací gauč, obývacia stena. V kuchyni je komplet nová podsvietená kuchynská linka na mieru, plynový sporák, chladnička, jedálenský stolík. V kúpeľni sa nachádza nový sprchový kút. O dostatok úložného priestoru sa postará priestranná skriňa, ktorá je na chodbe. Byt má západne orientovaný balkón, na ktorý prejdete cez kuchynskú časť. K bytu prináleží pivnica.

V okolí nájdeme základné školy, materské školy, zdravotnícke zariadenia, obchody, poštu, a rôzne služby. Obyvatelia majú k dispozícii aj rôzne športoviská, detské ihriská a parky, čo prispieva k pohodlnému a kvalitnému životu.

Cena nájmu s energiami je 500EUR / mesiac bez služieb internetu a TV. Podmienky prenajímateľa: Nefajčiari, bez domácich zvierat. Byt je vhodný pre jednotlivca alebo pár.

Bližšie info: alebo na tel. čísle


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku37 m²
Poschodieneuvedené
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky