1, 5 IZB. BYT, NOVÁ REKONŠTRUKCIA, DÚBRAVKA, DROBNÉHO UL.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Drobného
41 m²
predaj - 2-izbový byt
154.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

4327x zobrazená v zozname / 385x zobrazená detailne / 385x zobrazená detailne tento mesiac

BOND reality Vám ponúka na predaj slnečný a tichý 1,5-izb. byt v tichej lokalite Dúbravky, Drobného ul. Výmera bytu je 41 m², nachádza na 8/11. poschodí.
Byt prešiel dispozičnou zmenou a úplnou, novou rekonštrukciou: nové rozvody vody, odpadu a elektriny, plastové okná, radiátory, nové maľovky, stierky, podlahy, dlažby, sanita, interiérové dvere a vchodové dvere bezpečnostné. Kuchynská linka na mieru zabudované spotrebiče: chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, varná doska, digestor. V byte sa po rekonštrukcií ešte nebývalo a všetko je úplne nové.
Pozostáva zo vstupnej predsiene, kúpeľne, samostatného WC, kuchyne s obývačkou, samostatnej spálne a pivnice. Je orientovaný do zeleného vnútrobloku a ponúka krásny a čistý výhľad na okolie. Bytový dom je po celkovej rekonštrukcii: fasády, zateplenia, vchodu, stúpačiek, rozvodov a repasovaných výťahov.
Nachádza v pokojnej rezidenčnej časti, v lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do centra.
Nehnuteľnosť má nízke prevádzkové náklady, je bez tiarch a ihneď voľná k nasťahovaniu.

Cena 154.900€.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha41 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky