1, 5 IZBOVÝ BYT, Tr. SNP - KOŠICE, SÍDLISKO TERASA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Trieda SNP
40 m²
8
3
2
pôvodný
áno
predaj - 2-izbový byt
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9875x zobrazená v zozname / 347x zobrazená detailne / 347x zobrazená detailne tento mesiac

Naša realitná kancelária ponúka na predaj 1,5 izbový byt s rozlohou 40 m², ku ktorému patrí aj 6 m² loggia. Byt sa nachádza na 3. poschodí z 8 v tichej časti Triedy SNP, mimo hlavného rušného ťahu.

Byt je v pôvodnom stave, ale s vymenenými plastovými oknami, čo predstavuje skvelú príležitosť na rekonštrukciu podľa vašich vlastných predstáv. Tento typ bytu patrí medzi veľmi obľúbené – ideálny je ako "štartovací" byt pre mladých ľudí alebo ako investičná príležitosť.

Byt je dostatočne slnečný, vďaka južnej orientácii je v ňom počas celého dňa dostatok prirodzeného svetla. Bytový dom prešiel zateplením a je vybavený novým výťahom. K bytu prislúcha aj pivnica a kumbál na chodbe, čo poskytuje dostatok úložného priestoru.

V blízkosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť vrátane obchodov, škôl, škôlok a zastávok MHD.

Neváhajte a kontaktujte ma pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky. Tento byt s veľkým potenciálom čaká práve na vás!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha40 m²
Poschodie3
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statuszrušené
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky