1i byt, GARÁŽ, Internet, BA IV. Lamač, Malokarpatské nám.

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Lamač
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Lamač
Lokalita.: Bratislava - Lamač
Ulica.: Malokarpatské námestie
39 m²
7
3
1
áno - 1 auto
áno
prenájom - 1-izbový byt - Novostavba
490,- €/mes. Energie:
180 € / mes
+180,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

3002x zobrazená v zozname / 213x zobrazená detailne / 213x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/UF

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom zariadený, slnečný 1-izbový byt bez balkóna o celkovej výmere 39 m2, v lokalite Bratislava IV., Lamač, na ulici Malokarpatské námestie. Dostupný od 01.12.2024. Nájomné je 490,-EUR mesačne, energie pre 1 osobu 180,-EUR mesačne a užívanie garáže s vlastnou garážovou bránou v suteréne bytového domu 95,-EUR mesačne. INTERNET a KTV v cene. Byt sa nachádza na 3. poschodí v tehlovom dome s výťahom celkovo zo 7 poschodí. Dispozične byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby a obývačky/spálne s veľkým kuchynským kútom. Kúpeľňa so sprchovým kútom je spolu s WC. V byte je dostatok úložného priestoru, ako aj priestor na pracovný stôl v predsieni.

VÝHODY:


❶ TEHLOVÝ bytový dom
❷ Samostatná uzamykateľná garáž priamo v suteréne

❸ Plne vybavená kuchynská linka


❹ Výborne spojenie MHD
❺ Vynikajúca poloha doslova "na skok" od lesa

STAV BYTU:


Byt sa nachádza v TEHLOVEJ novostavbe skolaudovanej v roku 2009. Plastové okná, parkety, žalúzia, bezpečnostné dvere. Vybavenie bytu: práčka, sušička, chladnička s mrazničkou, elektrická varná doska s elektrickou rúrou, umývačka riadu, mikrovlnka. Veľmi slušný, čistý vchod, vstup do domu je na chip. Bytový dom je zateplený, s novou fasádou a má udržiavané spoločné priestory. Byt je orientovaný na Juhovýchod.

PLATBY:


Mesačné nájomné je 490,-EUR plus energie 180,-EUR mesačne (pre jednu osobu). Užívanie garáže je 95,-EUR mesačne. Pri podpise zmluvy je potrebné zaplatiť: mesačné nájomné spolu s energiami, ďalej vratnú kauciu vo výške 1 mesačného nájmu s energiami (kaucia bude vrátená po ukončení nájmu). Provízia je 390,-EUR.
K dispozícii od 01.12. 2024, bez domácich zvierat.

LOKALITA:


Výborná lokalita v centrálnej časti Lamača, neďaleko lesoparku. V okolí je dostatok zelených plôch a športovísk. V blízkosti je plná občianska vybavenosť: zdravotné stredisko, školy, škôlky, pošta, TESCO EXPRES, miestny úrad, reštaurácie a iné obchody. Výborné spojenie MHD do všetkých častí mesta, výhodné napojenie na diaľničný obchvat.

/ PRENÁJOM / 1 IZBOVÝ BYT / ZARIADENÝ / GARÁŽ / BRATISLAVA IV. / LAMAČ / MALOKARPATSKÉ NÁMESTIE / 3.P. / VÝŤAH /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha39 m²
Úžitková plocha39 m²
Poschodie3
Počet poschodí7
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky