1iz. Krásny Slnečný byt z výťahom na Strede

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
35 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 1-izbový byt
87.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11981x zobrazená v zozname / 710x zobrazená detailne / 92x zobrazená detailne tento mesiac

***TU Reality - Najväčšia Nefrenšízová Realitná kancelária na Slovensku*** Vám ponúka
1 – izbový slnečný byt s rozlohou 35m2, vo vynikajúcej lokalite Stred v Považskej Bystrici. Byt vďaka výbornej lokalite má jedinečnú výhodu na bývanie, ako aj príležitosť na investíciu. Bytový dom je priamo v centre diania.
Byt sa nachádza na 2. poschodí z 5tich z výťahom a balkónom. Byt pozostáva z veľkej predsiene, z ktorej prejdete priamo do kuchyne, ktorá je na komplet vybavená. V predsieni sa nachádza veľmi pekné murované jadro, kde je spoločné WC s kúpeľňou a vstup do veľkej izby zo vstavanými skriňami. Byt má plastové okná zo sieťkami proti hmyzu, nové bytové dvere, plávajúce podlahy, kuchynskú linku zo spotrebičmi, stôl a stoličky. Byt je ihneď k dispozícii.
V blízkom okolí je veľká občianska vybavenosť: Banky, Kostol, Lekáreň, Pekáreň, Kaviareň, Potraviny, Základná škola, atď...
Energeticky certifikát nebol pri obhliadke predložený.
* Podrobnejšie informácie, kompletný právny servis a HÚ Vám poskytne call centrum a

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku35 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky