2 izb. byt s terasou a záhradkou v novostavbe Dubová alej, parking

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Ivanka pri Dunaji
Ulica.: Bernolákovská
50 m²
4
prízemie
2
nie
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
144.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

12446x zobrazená v zozname / 287x zobrazená detailne / 287x zobrazená detailne tento mesiac

Predáme slnečný 2 izb. byt s terasou a predzáhradkou v novostavbe (skolaudovaná december 2023) Dubová alej.

Podlahová plocha bytu je 49,83 m2, plocha terasy 13 m2 a plocha záhradky 13 m2.
K bytu prislúcha murovaná kobka priamo na tom istom poschodí o výmere 3,44 m2.
Byt dispozične pozostáva z predsiene, kúpeľňa + WC, obývacia izba s kuchynským kútom (22,87 m2), samostatnej priestrannej izby (15,14 m2), terasy a predzáhradky. Pôdorys je priložený vo fotogalérii ako i okrem fotografií predávaného bytu a pár fotiek zo zariadeného identického vzorového bytu na inšpiráciu.

Ideálna západná orientácia.


Byt sa predáva vo vyhotovení štandard bez kuchynskej linky, t.j. plastové okná, kvalitné laminátové parkety určené na podlahové vykurovanie zn. Egger (doplatený nadštandard), obklady, dlažby, vaňa, umývadlo, toaleta), vstupné bezpečnostné a protipožiarne dvere, optický kábel. V celom byte je podlahové kúrenie.

Lokalita:


Ivanka pri Dunaji je plne občiansky vybavenou obcou, profitujúcou zo svojej strategickej polohy. V obci funguje množstvo kultúrnych, športových a záujmových združení a klubov. Samozrejmosťou sú školy, banky, zdravotné strediská, ambulancie odborných lekárov, lekárne, škôlky, jasle, obchody, reštaurácie a ďalšie praktické služby. A ak vám to všetko nebude stačiť, z Dubovej aleje trvá cesta do centra Bratislavy len 15 až 20 minút. Menej ako 5 minút autom sa nachádza vyhľadávaný golfový rezort Black river. V centre Ivanky je pekne upravený verejný park s ihriskom a viaceré fit kluby.

Priamo pred bytovým komplexom Dubová alej sa nachádza cyklotrasa, ktorá sa napája na novootvorenú časť cyklotrasy Bernolákovo - Nová dedinka, a opačným smerom sa ním dostanete popri letisku M.R.Š až k Mohyle, alebo popri šúrskom kanáli na Malokarpatsko-šúrsku cyklomagistrálu JuRaVa.

Do Ivanky a z Ivanky sa pohodlne a rýchlo dostanete aj autobusom alebo vlakom. Zastávky sú od Dubovej aleje vzdialené približne 5-10 minút chôdze.

Cena bytu je 144 900EUR.


Vonkajšie parkovacie miesto 7 400EUR (nie je podmienkou).

Kontakt: ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha76 m²
Úžitková plocha50 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zZmiešané
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno