2 izb. KRÁSNY SLNEČNÝ BYT - VÝBORNÝ BYTOVÝ DOM - BALKÓN - IHNEĎ VOĽNÝ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Most pri Bratislave
Ulica.: M.R. Štefánika
44.7 m²
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
132.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3138x zobrazená v zozname / 167x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

NL REAL ponúka na predaj, rožný 2-izbový byt, ktorý sa nachádza na úplne vrchnom podlaží. Vďaka čomu tento byt poskytuje najlepší komfort bývania, v rámci celého bytového domu.
- Naviac, v tomto konkrétnom bytovom dome, je použité lepšie odizolovanie strechy ako v okolitých domoch. Vďaka čomu sa byt v lete neprehrieva a v zime drží výborne teplo. Tepelné meranie bytového domu preukázalo, že tento byt aj vďaka špeciálnemu utesneniu okien má najlepšie tepelnoizolačné vlastnosti. A teda je veľmi úsporný na vykurovanie v zime.

-Taktiež výborný benefit daného bytového domu, sú veľmi príjemný a slušný susedia. O čom svedčí aj stav chodieb, ktoré sú pravidelne udržiavané a plné krásnych kvetov a rastlín. Aby sa ľudia ktorý tu žijú, cítili čo najviac príjemne ako doma.

Byt sa nachádza na ulici, Milana Rastislava Štefánika 18, v obci Most pri Bratislave.

Podlahová plocha bytu je 44,75 m2 + 5 m2 balkón .


Poschodie 2/2 bez výťahu.
Orientácia bytu na JZ.
Zálohový predpis 115,- Eur - samostatné plynové kúrenie

Určite sa príďte pozrieť na tento ponúkaný byt, je krásne svetlý a slnečný, plný energie a veľmi dobre sa v ňom býva. Ibaže pre majiteľov s už dvomi deťmi, je potrebná väčšia nehnuteľnosť.

PREDAJNÁ CENA - 132.500€ + PRI RÝCHLOM JEDNANÍ JE MOŽNÁ DOHODA NA CENE.

PREDAJNÁ CENA je vrátane AUTORIZOVANÝCH zmlúv o prevode vlastníctva, advokátskou kanceláriou aj všetkých poplatkov spojených s predajom a prevodom na katastri.
Autorizovaná zmluva advokátom, pre Vás predstavuje najvyššiu formu právnej ochrany pri kúpe nehnuteľnosti.

Bližšie informácie telefonicky na tel. č. , každý deň do 22:00 hod. aj v SO a NE.

Informácie e-mailom NON-STOP:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha44.7 m²
Úžitková plocha44.7 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky