2 izb.APARTMAN 62m2 - Vyšší level bývania. 5 min.od centra!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianske Teplice
Ulica.: Nádražná
62 m²
predaj - 2-izbový byt
206.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

18503x zobrazená v zozname / 773x zobrazená detailne / 75x zobrazená detailne tento mesiac

RK Dobre Reality Vám ponúka na PREDAJ 2 izbový apartman, ktorý predstavuje vyšší štandard a iný charakter bývania.
Tento luxusný apartman sa navchádza na prvom podlaží komplexu KRISTOFF PLAZA.
Apartman disponuje komfortnou výmerou 62m2 a zaujímavou dispozíciou:
Vstupná chodba, samostatná toaleta, obývacia miestnoť, kuchyňa, priestranná kúpeľňa s toaletou a spálňa so šatníkom. Zo spálne a obývačky je výstup na balkon, ktorý je pozdĺž oboch miestností.
Apartman je kompletne zariadený, taktiež kuchyňa vybavená spotrebičmi. Kombinácia materiálov a farieb dotvára príjemný pocit bývania. Kúrenie zabezpečuje plynový kotol WOLF.
Ako pridaná hodnota bývania je aj fitnes, nachádzajúci sa v suterénnej časti. Nechýba tu ani ,,recepcia“ na prijímanie návštev a spoločenská miestnosť na organizovanie osláv.
EXTERIÉR disponuje bazénom, vírivkou, kde súčasťou sú aj ležadlá, okrasnou záhradou, ktorú pravidelne udržuje záhradník. Taktiež tu nechýba sociálne zariadenie. V areáli je bezproblémové parkovanie. Celý tento luxusný komplex je zabezpečený kamerovým systémom.

Náklady na bývanie cca.200,-€


Komplex sa nachádza 5min.pešo od centra! ODPORÚČAM OBHLIADKU!
Záujemcovia ma môžu kontaktovať na tel.č. .



Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha62 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky