2 izbová Novostavba Slovenský Grob s parkovacím státim 680, -Eur

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Slovenský Grob
Ulica.: Slavomírová
57 m²
4
2
2
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
680,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5410x zobrazená v zozname / 211x zobrazená detailne / 211x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná klancelária Orin real Vám ponúka na prenájom veľmi pekný priestranný 2-izbový byt v Novostavbe v Slovenskom Grobe, časť Monari na Slavomírovej ulici.

Byt sa nachádza na 2./4 poschodí s výťahom už z garáže vo výmere 57 m2 a balkón, s garážovým státím priamo v bytovom dome.
Obývačka je spojená s kuchyňou a jedálenským kútom, samostatná spálňa, jedálenský kút. V byte sa nachádza kuchynská linka so vstavanou indukčnou, varnou doskou a teplovzdušnou rúrou, digestor a chladnička s mrazničkou. Kúpeľňa je s rohovou vaňou, umývadlom, zrkadlom, práčka, byt má i samostatné WC, chodba je s vešiakovou skriňou a zvlášť malá miestnosť - malý šatník s policovým úložným priestorom, manželská postľ v spálni, rohová sedačka, konferenčný stolík, obývací nábytok pod tv, jedálenský stolík so stoličkami, komoda.
Na oknách sú vnútorné žalúzie, byt má klimatizáciu.

Cena prenájmu bytu s garážovým státím je 680,-Eur vrátane energií tv a internetu a parkingu v suteréne. Na začiatku sa platí aj provízia a kaucia vo výške mesačného nájmu.
Byt je vhodný pre jednu max dve osoby - pár, bez zvierat a detí

Voľný je od 1.10.2024.



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha57 m²
Úžitková plocha57 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky