2-izbový byt 66m2 + balkón 6m2 | Nerudova - Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Nerudova
66 m²
5
3
2
áno - 1 auto
čiastočne prerobený
nie
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
272.800,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

9758x zobrazená v zozname / 237x zobrazená detailne / 77x zobrazená detailne tento mesiac

RadoReality Vám ponúka na predaj krásny a svetlý 2-izbový byt o výmere 72 m², z toho úžitková plocha je 66 m² a prestrešený balkón má 6 m². Byt sa nachádza v modernej bytovke postavenej v roku 2011 na 3. poschodí z 5.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2020, kedy bola zmenená dispozícia bytu a bola nainštalovaná úplne nová kuchynská linka. Interiér bytu je moderný a svetlý, čo zaručuje príjemné bývanie.

Veľkou výhodou sú dve klimatizácie, jedna v obývačke a druhá v spálni, ktoré zabezpečujú komfort počas horúcich letných dní. Byt disponuje balkónom, na ktorý je vstup z obývačky aj zo spálne, čo pridáva na pohodlí a praktickosti.

Okolie je veľmi tiché s krásnym výhľadom na futbalové ihrisko, ktoré spríjemňuje víkendy a poskytuje priestor na relax. Mesačné náklady na bývanie pre 2 osoby sú iba 160€.

Ďalšou veľkou výhodou je garážové státie priamo v bytovke, čo znamená, že počas daždivých dní môžete vojsť suchou nohou priamo do bytu.

Odporúčam si prezrieť virtuálnu obhliadku: https://my.matterport.com/show/?m=71vxUNo1EAd

V blízkosti sa nachádzajú rôzne obchody, ako potraviny, pekáreň a drogéria, čo zabezpečuje pohodlné nakupovanie. Okrem toho sú k dispozícii aj služby ako lekáreň, pošta a banky. Dopravnú dostupnosť zabezpečujú zastávky MHD, ktoré poskytujú rýchle spojenie s ostatnými časťami mesta. V okolí nájdete aj rôzne reštaurácie a kaviarne, ktoré ponúkajú možnosti na príjemné posedenie a relax.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku pozemku ma neváhajte kontaktovať:

Rastislav Horňák


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha72 m²
Úžitková plocha66 m²
Poschodie3
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektplánuje sa
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky