2-izbový byt, 77m2, GARÁŽ, LODŽIA, KOMORA, Budatínska ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Budatínska
77.1 m²
10
7
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
695,- €/mes. Energie:
205 € / mes
+205,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

220x zobrazená v zozname / 21x zobrazená detailne / 21x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/GW

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom PRIESTRANNÝ pekný 2-izbový byt NOVOSTAVBE v lokalite Bratislava V. Petržalka na ulici Budatínska s LODŽIOU, KOMOROU a GARÁŽOVÝM STÁTÍM. Veľkorysá výmera bytu 77,09 m2 (byt 72,14 m2, balkón 4,95 m2) ponúka komfortné bývanie. Tento výborne orientovaný byt na juhovýchod sa nachádza sa na 7. poschodí v 10-poschodovom ZATEPLENOM TEHLOVOM bytovom dome s NOVÝM VÝŤAHOM zn. KONE, ktorý je bezchybný a rýchly. Byt pozostáva z obývačky spojenej s kuchyňou, samostatnej spálne so vstupom na lodžiu, samostatnej murovanej komory, priestrannej kúpeľne so sprchovacím kútom, vaňou a umývadlom, samostatného WC a veľkej vstupnej haly. K bytu prislúcha VEĽKORYSÉ GARÁŽOVÉ STÁTIE, ktoré sa nachádza v UZAVRETOM SUTERÉNE BYTOVÉHO DOMU. Byt je k dispozícii po dohode pre 2 osoby nefajčiarov bez domácich zvierat, MINIMÁLNE NA 1 ROK.
Garážové státie je podmienkou nájmu.

Výhody:


❶ Veľkorysá výmera
❷ Nadštandardne veľké garážové státie

❸ Komora


❹ Lodžia
❺ Kompletná občianska vybavenosť

❻ Dobrá dostupnosť MHD



STAV BYTU:
Tento PRIESTRANNÝ sa prenajíma ZARIADENÝ. Kuchynská linka je vybavená zabudovaný plynovým sporákom, elektrickou rúrou a digestorom. K dispozícii je chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, umývačka riadu. Veľká kúpeľňa je vybavená vaňou a sprchovacím kútom, umývadlom a práčkou. V komore je úložný policový systém. Byt sa nachádza v NOVOSTAVBE z roku 2006 a má plastové okná, plávajúce podlahy, interiérové dvere na báze dreva, bezpečnostné dvere, keramické obklady a dlažbu. Vykurovanie a ohrev teplej vody je zabezpečené vlastným kotlom.

PLATBY


Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačný nájom vo výške 695,-EUR + 205,-EUR energie, spolu 900,-EUR VRÁTANE GARÁŽOVÉHO STÁTIA, vratná kaucia vo výške 1.450,-EUR (kaucia bude vrátená po ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 450,-EUR.

LOKALITA:


Časť Petržalky, v ktorej sa bytový dom nachádza má VYNIKAJÚCU OBČIANSKU VYBAVENOSŤ, ktorú tvoria NAKUPNÉ CENTRÁ OC Galéria Petržalka a OC Danubia s množstvom či už nákupných možností alebo služieb ako sú banky, lekárne, tržnice či reštaurácie. Priamo na prízemí bytového domu je Vietnamské bistro, reštaurácia Fugu sushi a 5 min chôdze sú Potraviny Malina. V blízkom okolí sa nachádza materská škola, stredná škola a základná škola. Športové vyžitie ponúka Chorvátske rameno s európskou cyklomagistrálou Eurovelo 6 (Rusovce, Čunovo, Gabčíkovo vodné dielo) a obľúbené jazero Draždiak (do 15 minút chôdze) s vonkajšími športoviskami. Lokalita má aj výbornú dostupnosť prostredníctvom MHD (zastávka LÚKY II a spoje 59, 93, 98, 99 a zastávka OC LÚKY 91, 191) do centra mesta a na Hlavnú železničnú stanicu. Vynikajúce automobilové napojenie na všetky smery a rýchly prístup na diaľničný obchvat a do zahraničia (Rakúsko, Česká republika, Maďarsko).

* Dovoľujeme si vás upozorniť, že vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prenajme túto nehnuteľnosť.

/ PRENÁJOM / 2-IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / BUDATÍNSKA ULICA / 77,5 m2 / GARÁŽOVÉ STÁTIE / NOVOSTAVBA / LODŽIA / KOMORA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha77.1 m²
Úžitková plocha77.1 m²
Poschodie7
Počet poschodí10
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky