2. izbový byt, Brezová pod Bradlom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Myjava
Lokalita.: Brezová pod Bradlom
Ulica.: Dr. Š. Osuského
46.2 m²
3
3
2
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
65.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

390x zobrazená v zozname / 33x zobrazená detailne / 33x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj zariadený 2 izbový byt v Brezová pod Bradlom, Dr. Št. Osuského. Plocha: úžitková 46,2m2. Nachádza sa na 3. poschodí z 4. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, skrinka + zrkadlová skrinka (závesná). Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, elektrický sporák, kuchynský kút.

Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: zateplená budova + zateplená strecha. Výtah: nie; Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, televízor, internet, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom. Byt v zachovovalom modernom vzhľade, presvetlený, velká výhoda v predsieni samostatný šatník a špajza. Jadro pôvodné ale vo veľmi zachovalom stave. Výhody: pekný výhľad, tiché prostredie, v okolí veľa zelene, predný aj zadný vchod.

Cena 65 000€



Viac informácií o tomto byte Vám radi poskytneme na telefónnom čísle , alebo na mailovej adrese

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha46.2 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Plynnie
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky