2-izbový byt, GARÁŽ, KLÍMA, BALKÓN, NOVOSTAVBA, Lužná ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Lužná
60.9 m²
7
6
2
áno - 1 auto
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
600,- €/mes. Energie:
170 € / mes
Energie + internet a TV, +170,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

200x zobrazená v zozname / 13x zobrazená detailne / 13x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/TS

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom KOMPLETNE ZARIADENÝ 2-izbový byt s BALKÓNOM a GARÁŽOU vo VYHĽADÁVANEJ LOKALITE na začiatku Petržalky pri STAROM MOSTE na ulici Lužná, v pešej vzdialenosti od nákupných centier Aupark a Eurovea. Byt o celkovej výmere 60,90 m2 (byt 56,90 m2, balkón 4 m2) sa nachádza na 6.poschodí 7-poschodovej NOVOSTAVBY "VODOTIKA" s výťahom, skolaudovanej v roku 2013. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou, samostatnej spálne, kúpeľne so sprchovým kútom spojenej s WC a balkóna.

Výhody:


❶ NOVOSTAVBA
❷ Balkón s príjemným výhľadom na DOWNTOWN

❸ Uzamykateľná garáž v suteréne bytového domu


❹ Kompletne zariadený s oddelenou časťou na home office
❺ Klimatizácia

❻ Blízko do centra, zastávka električky/autobusu



STAV BYTU:
Tento veľmi prakticky a vkusne zariadený byt disponuje KLIMATIZÁCIOU v každej izbe, má plastové okná s EXTERIÉROVÝMI ŽALÚZIAMI, plávajúcu podlahu a dlažbu v kúpeľni a predsieni. Prenajíma sa KOMPLETNE ZARIADENÝ nábytkom a všetkými potrebnými elektrospotrebičmi pre pohodlné bývanie. V spálni sa nachádza manželská posteľ, nočné stolíky a komoda. Súčasťou bytu je aj veľmi praktický pracovný kút v prípade potreby práce z domu. V obývacej izbe je rohová sedačka, konferenčný stolík a obývačkový nábytok s TV. V časti so stolovaním pre 4 osoby je priestor pre druhý pracovný stôl. V kuchyni je veľká nová rohová kuchynská linka so všetkými potrebnými vstavanými spotrebičmi a základným vybavením, indukčná varná doska, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra, mikrovlnná rúra. Kúpeľňa je so sprchovým kútom a automatickou práčkou.

PLATBY:


Byt je k dispozícii od 1.11.2024 a je vhodný pre maximálne dve dospelé osoby na dlhodobý prenájom, minimálne na 1 rok. Energie spojené s užívaním bytu VRÁTANE INTERNETU 170,-EUR/mesiac. K dispozícii UZAMYKATEĽNÁ GARÁŽ v suteréne domu v cene 130,-EUR/mesiac. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí platba za prvý mesiac nájmu 600,-EUR + 170,-EUR + 130,-EUR, depozit vo výške 1.350,-EUR (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a províziu pre realitnú kanceláriu 450,-EUR.

LOKALITA:


Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite vo štvrti HNEĎ PRI STAROM MOSTE s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta a s KOMPLETNOU OBČIANSKOU VYBAVENOSŤOU priamo pred domom ako napr. bistro GOIO, potraviny DELIA, MALINA, lekáreň, rôzne obchody a služby. V blízkej dostupnosti sa nachádza trhovisko, pošta, obchodná sieť LIDL, TPD, Tesco express, Billa. Relax alebo športové vyžitie ponúka Chorvátske rameno, Sad Janka Kráľa alebo hrádza s európskou cyklomagistrálou Eurovelo 6 (Rusovce, Čunovo, Gabčíkovo vodné dielo). Táto lokalita ponúka výbornú dostupnosť aj mestskou hromadnou dopravou električka č. 3, autobus 84, 95, 99 a a PRAKTICKÉ NAPOJENIE NA DIAĽNIČNÝ OBCHVAT. V centre mesta ste do 10 minút. Je to ideálne bývanie pre mestský typ ľudí alebo ako VÝBORNÁ INVESTÍCIA v jednej z najlepších lokalít mestskej časti Petržalka.

/ 2-IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / LUŽNÁ / BALKÓN / ZARIADENÝ / NOVOSTAVBA / PRENÁJOM / VODOTIKA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha60.9 m²
Úžitková plocha60.9 m²
Poschodie6
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky