2 - izbový byt na predaj Malacky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malacky
Ulica.: Záhorácka
64.74 m²
8
5
2
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
159.900,- € Pekný 2 - izbový byt v centre Malaciek
Ponúknite vlastnú cenu

2017x zobrazená v zozname / 162x zobrazená detailne / 4x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pekný 2 - izbový byt, ktorý sa nachádza v centre mesta na Záhoráckej ulici v Malackách. Samostatný byt prešiel kompletnou rekonštrukciou ako je murované jadro, plastové okná, plávajúce podlahy, dlažby, nová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi. Byt sa nachádza na 5/8 poschodí s výťahom. Výmera bytu je 64,74 m2, plus balkón 3,42 m2 a pivnica o výmere 2,26 m2. Výhodou bytu je poloha, dispozičné riešenie a samotná výmera bytu.
Dispozícia - vstupná chodba, samostatné WC s umývadlom, 2 samostatné izby, kuchyňa s jedálňou, kúpeľňa so sprchovacím kútom , balkón.
Byt je okamžite obývateľný bez ďalších investícií.

Mesačné náklady pre 2 osoby sú vo výške 170EUR.


V tesnej blízkosti sa nachádza všetka potrebná občianska vybavenosť.
Cena 159 900EUR + dohoda
Zabezpečíme Vám odborníka pre financovanie a promptné vyhotovenie znaleckého posudku. V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, zabezpečenie komplexného právneho servisu.

Kontakt:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha67.36 m²
Úžitková plocha64.74 m²
Poschodie5
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky