2 Izbový byt na Severe s nadštandardnou loggiou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
55 m²
predaj - 2-izbový byt
104.800,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3015x zobrazená v zozname / 143x zobrazená detailne / 143x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj 2 izbový byt na Severe s nadštandardnou loggiou.

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej tichej lokalite v zateplenom dome na piatom poschodí z piatich.

Rozloha bytu je 54,66 m2 a prislúcha k nemu nadštandardná loggia s výhľadom na Martinské hole.

Byt prešiel staršou čiastočnou rekonštrukciou (murované jadro, kuchynská linka, vymenené rozvody, stierky, omietky, voda, odpad). Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch nepriechodných izieb, oddelenej toalety, kúpeľne, kuchyne a loggie.

Byt je slnečný a jeho orientácia je východ a západ. Zariadenie bytu je po dohode. Mesačné náklady sú 150 eur pre dve osoby.

Bytovka prešla kompletnou revitalizáciou, ako sú vchodové dvere, strecha, chodba so schodiskom. Parkovanie pri bytovom dome je bezproblémové.

V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (škola, škôlka, obchody, ihriská, zdravotné stredisko, zástavky mhd).

Byt je ideálny pre jednotlivcov , páry alebo malé rodiny, ktorí hľadajú bývanie v tichej lokalite s dobrou dostupnosťou do centra.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 121842



Cena: 104 800€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha55 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky