2-izbový byt na ul. Sad kpt. Nálepku v Novej Dubnici | 63 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Nová Dubnica
Ulica.: Sad kpt. Nálepku
63 m²
2
2
čiastočne prerobený
nie
predaj - 2-izbový byt
89.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

432x zobrazená v zozname / 65x zobrazená detailne / 65x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný 2-izbový byt o výmere 63 m² v tehlovom bytovom dome na ulici Sad kpt. Nálepku v Novej Dubnici. Tento byt na 2. poschodí je ideálny pre tých, ktorí hľadajú prepojenie pokojného prostredia plného zelene s výbornou občianskou dostupnosťou. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, kedy boli menené vodovodné a plynové potrubia, elektrické rozvody, podlaha na chodbe, v kuchyni, v kúpeľni a toalete. V bytovom dome je optický kábel pre internet a TV.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá vedie do dvoch veľkorysých samostatných izieb, kuchyne s praktickou špajzou, kúpeľne a samostatnej toalety. V oboch izbách sú štýlové drevené parkety. K bytu prislúcha aj balkón s nádherným výhľadom do dvora. Navyše byt ponúka dve pivnice, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru. K dispozícii je aj spoločná kočikáreň. Parkovanie je možné hneď pred bytovým domom.

Link na 3D obhliadku: https://my.matterport.com/models/A91HcvxB7UB?section=media

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať.

Viera Ježíková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha63 m²
Poschodie2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené ztehla
Zateplený objektnie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky