2 izbový byt s balkónom - kompletne zariadený - veľko metrážny 65 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
65 m²
predaj - 2-izbový byt
149.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4921x zobrazená v zozname / 360x zobrazená detailne / 360x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj charizmatický 2 izbový byt s balkónom, vo výbornej lokalite, na Mikovíniho ulici v Nitre.

Byt prešiel pred dvomi rokmi kompletnou a veľmi praktickou rekonštrukciou, pri ktorej sa menila aj dispozícia bytu, čím vznikla krásna veľká kúpeľňa. Je zariadený do veľmi príjemných farieb a zostal by aj kompletne zariadený.

Byt má podlahovú plochu 65 m2 a nachádza na ideálnom 2/12 poschodí s dvoma výťahmi (jeden osobný a jeden nákladný). Veľkou výhodou tohto bytového domu je, že má úplne bezbariérový prístup. Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný, vrátane strechy, fasády a výťahov.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, šatníku, spálne s veľkou roldor skriňou, kúpeľňa s toaletou, samostatná kuchyňa s jedálňou a obývacia izba s východom na balkón.

Technické parametre:



v obývacej izbe trojsklá, zabezpečujú v byte úplné tichoWINDFREE klíma, ktorá bez problémov vychladí celý bytvonkajšie žalúziedvojročné kuchynské spotrebiče a nábytokLokalita: Mikovíniho ulica je v úplnom centre občianskej vybavenosti na sídlisku strednej časti Klokočiny. V pešej dostupnosti sa nachádzajú viaceré obchody, family centrum, škola, škôlka, zastávky MHD, poliklinika, ....

Zároveň sa veľmi jednoducho viete dostať či už do centra mesta alebo na rýchlostnú cestu R1.

Názor makléra: Do bytu sa stačí len nasťahovať, a ihneď môžte využívať jeho benefity. Jeho metráž môže poskytovať dostatok miesta aj mladej rodinke s dieťaťom ako štartovací byt alebo ľudom ktorý potrebujú z domu aj pracovať.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 121548



Cena: 149 900€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha65 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky