2 izbový byt s balkónom, Letná ulica, Rožňava

Prečítajte si viac o lokalite
Rožňava
Štát.: Slovensko
Mesto.: Rožňava
Lokalita.: Rožňava
Ulica.: Letná
54 m²
3
3
2
nie
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
68.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

640x zobrazená v zozname / 60x zobrazená detailne / 60x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 2 izbový byt s balkónom na ulici Letnej v Rožňave. Byt má rozlohu 54 m2 a nachádza sa na 3 poschodí z 3. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, 2 izieb, kuchyne, kúpeľne s vaňou a samostatného WC.

Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa výmenu okien, podláh, rekonštrukciu jadra, vstavané skrine na mieru v izbách aj na chodbe. V kuchyni sa nachádza nová kuchynská linka s predprípravou do umývačku riadu. Obývacia izba má odhlučnenú stenu, čo zaručuje tichšie a pohodlné bývanie. Byt sa predáva zariadený, podľa dohody. Mesačné náklady 190€.

Podlahy: plávajúce podlahy, dlažba. Okná: plastové. Spôsob kúrenia: ústredné. Energetický certifikát: neuvedené

K bytu prislúchajú dve pivnice ktoré sa nachádzajú v suteréne bytového domu. Tehlový bytový dom prešiel rekonštrukciou, ktorá zahŕňa výmenu strechy, zateplenie, výmenu vchodových dverí.

Nehnuteľnosť sa nachádza vo veľmi dobrej, tichej lokalite. Výhodou lokality je blízkosť mesta, obchodu, pošty, školy, škôlky.

Zabezpečujeme kompletný hypotekárny servis, daňové poradenstvo vyhotovenie znaleckého posudku. Viac informácií u makléra.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha54 m²
Úžitková plocha54 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb2
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetnie
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Balkónáno
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky