Rezervované - 2 izbový byt s balkónom - po rekonštrukcii - 67 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
67 m²
predaj - 2-izbový byt
129.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4047x zobrazená v zozname / 299x zobrazená detailne / 299x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj veľký 2 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, pri ktorej boli menené elektrické rozvody v celom byte, rozvody vody, podlahy, interierové dvere, stierky a samozrejmosťou sú bezpečnostné dvere. Prešiel tiež dispozičnou zmenou, vďaka ktorej vznikla priestranná kúpeľna s toaletou a tiež pracovňa.

Byt ma podlahovú plochu 67m2 a nachádza sa na 4/7 poschodí s výťahom. Bytový dom je zateplený, má vymenené stúpačky a zrekonštruovanú strechu.

Dispozícia bytu pozostáva z:



priestrannej vstupnej chodbyspálne s veľkou roldor skriňoukúpeľne s toaletou a sprchovým kútomkuchyňa s jedálňou špajzou a výstupom nabalkónveľkej obývacej izby

Lokalita:



Čajkovského ulica sa nachádza v strednej časti Klokočiny s kompletnou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti od nachádza family centrum, škola, škôlka, obchody, zastávky MHD, poliklinika, ....

Zároveň sa veľmi jednoducho viete dostať do centra mesta.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 121620



Cena: 129 900€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha67 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky