2 izbový byt s dvoma balkónmi na výbornej adrese - Chrenová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
62 m²
predaj - 2-izbový byt
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2106x zobrazená v zozname / 147x zobrazená detailne / 147x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj priestranný 2 izbový byt v pôvodnom stave, na veľmi dobrej adrese, na sídlisku Chrenová. Bytový dom sa nachádza mimo hlavnej cesty, obklopený množstvom zelene a v okolí je bezproblémové parkovanie.

Samotný byt má úžitkovú plochu 62 m2 s pivnicou. Nachádza sa na 3/11 poschodí. Je vo veľmi zachovalom pôvodnom stave s plastovými oknami. Má veľmi dobrú dispozíciu a výhodou je veľká loggia s krásnym výhľadom z kuchyne a balkón zo spálne.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, šatníku, obývacej izby, spálne z východom na balkón, kuchyne s jedálňou a s východom na loggiu. Bytové jadro kde sa nachádza samostatné WC a kúpeľňa sú pôvodné umakartové.

Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný vrátane výťahov ( jeden osobný a jeden nákladný), strechy, fasády a stúpačiek. Výhodou je že do bytu sa dostanete bezbariérovo.

Lokalita: Chrenová 3 je skvelá lokalita v rámci Nitry, obľúbená vďaka svojej občianskej vybavenosti a množstvom zelene.

Názor makléra: Výborný štartovací byt. Výhodou je, že si ho viete prerobiť podľa svojich predstáv.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122601



Cena: 125 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha62 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky