2-izbový byt v Eurovea Tower

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Pribinova 38A
65.3 m²
45
7
2
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
330.000,- € Odpočet DPH
Ponúknite vlastnú cenu

5517x zobrazená v zozname / 394x zobrazená detailne / 394x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj TOP nehnuteľnosť 2-izbový byt (definovaný ako Ateliér) situovaný na 7. n.p. zo 45 v rezidenčnej novostavbe Eurovea Tower na Pribinovej ulici 38A. K bytu (Ateliéru) prislúcha pivničná kobka a garážové státie. Cena bytu 330.000, cena garážového státia a kobky 50.000. CENA celkom vrátane kobky a garážového státia je 380.000.- a to vrátane 20%DPH (pre firmu platcu DPH je možný odpočet). Eurovea Tower - symbol elegancie a luxusu, je protipólom bratislavského hradu.

Popis BYTU


Byt je vyhotovený v štandarde a čiastočne zariadený - kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. V kúpeľni je priestranný sprchovací kút. Celý priestor je príjemne presvetlený vďaka vysokým oknám s hliníkovou konštrukciou (veľkoformátové trojsklá). Celková výmera vrátane balkóna je 63,31m2. Podlahová plocha bytu je 55,08 m2 a plocha balkóna/lóggie 10,23 m2 . Cena bytu (Ateliéru) vrátane pivničnej kobky je 330.000 Eur a cena garážového státia 50.000 Eur, (celkom: 316.666 bez DPH + 20% pre firmu platcu DPH). Byt, napriek tomu, že je na LV definovaný ako Ateliér, spĺňa všetky náležitosti na vyšší štandard bývania v centre mesta alebo ako investičný byt na prenájom. Pozostáva z chodby, kúpeľne s priestranným sprchovacím kútom a toaletou, obývacej izby spojenej s kuchynským kútom a oddelenou spálňou. Kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi: indukčnou varnou doskou, umývačkou riadu a chladničkou. Nachádza sa tam taktiež mikrovlnná rúra a vstavaná teplovzdušná rúra.

Lokalita


Lokalita Eurovea City ponúka nadštandardnú občiansku vybavenosť s výbornou dostupnosťou do historického centra Bratislavy a taktiež rýchly prístup na diaľničný obchvat. Priamo s objektom je spojená obľúbená Galléria Eurovea s obchodmi, službami, reštauráciami, kaviarňami a kinom. Taktiež pred objektom dostupná MHD, divadlo SND, neďaleko Univerzita Komenského, školy, škôlky, cyklotrasa, bežecké trasy, Dunaj a nábrežná promenáda.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha65.3 m²
Poschodie7
Počet poschodí45
Počet izieb2
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Zariadeniečiastočne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky