2-izbový rodinný dom v Bielom Kostole

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Biely Kostol
Ulica.: Biely Kostol
110 m²
377 m²
2
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
230V
áno
predaj - Rodinný dom
155.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1440x zobrazená v zozname / 146x zobrazená detailne / 146x zobrazená detailne tento mesiac

reality BIČIAR ponúka na predaj idylický 2-izbový rodinný dom v obci Biely Kostol.

LOKALITA


Rodinný dom sa nachádza v tichej ulici v obci Biely Kostol len pár minút od okresného mesta. V blízkosti je veľmi dobrá občianska vybavenosť, potraviny, materská a základná škola, lekáreň, pizzeria, pohostinstvo, kaviareň, záhradkárstvo, pneuservis. Lokalita ponúka množstvo príležitostí na aktívny oddych: od športovísk, kúpaliska a golfového ihriska až po cyklotrasy pre milovníkov prírody.

NEHNUTEĽNOSŤ


Predstavujeme vám starostlivo udržiavaný, útulný 2-izbový starší tehlový rodinný dom s podlahovou plochou 110 m², nachádzajúci sa na pozemku o celkovej výmere 377 m². Tento dom ponúka dve samostatné nepriechodné izby, jedna je s výhľadom do ulice a druhá do dvora. Všetky okná a vstupné dvere, s výnimkou okien na chodbe, sú plastové, pričom okno do ulice je zabezpečené vonkajšími žalúziami. Z priestrannej chodby, v ktorej sa nachádza šatník a komora, je vstup do kuchyne a oboch izieb. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi (voľne stojaci plynový sporák, digestor, chladnička s mrazničkou) pričom je v nej umiestnený aj plynový kotol. Priestranná kúpeľňa, do ktorej je vstup z kuchyne, disponuje praktickým sprchovým kútom, toaletou a elektrickým bojlerom na ohrev úžitkovej vody. Za domom je starostlivo udržiavaná okrasná záhradka s vonkajším sedením je ideálnym miestom na relax a grilovanie s rodinou a priateľmi. Uzavretý prístrešok nachádzajúci sa na dvore je využiteľný ako úložný priestor. V zadnej časti pozemku je záhrada s trávnikom a okrasnými drevinami. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete vrátane optického internetu a disponuje kopanou studňou.

Tento dom ponúka ideálny priestor pre páry, jednotlivcov alebo mladé rodiny.

DISPOZIČNE DOM POZOSTÁVA :


- vstupná chodba
- kuchyňa
- kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou
- komora
- šatník
- dve samostatné izby

BENEFITY :


- široká občianska vybavenosť
- pokojné prostredie mimo rušného mesta
- blízkosť oddychovej, relaxačnej a športovej zóny

CENA


Nehnuteľnosť ponúkame za 155.000,-€ vrátane provízie realitnej kancelárie, v ktorej je zarátaný kompletný realitný a právny servis, vyhotovenie potrebných zmlúv, preberacieho protokolu až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade záujmu zabezpečíme služby spojené s vybavením hypotekárneho úveru a znaleckého posudku.

Zavolajte ešte dnes na a rezervujte si termín obhliadky!

Dananaiová - maklér reality Bičiar


Naša realitná kancelária je členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku377 m²
Zastavaná plocha240 m²
Úžitková plocha110 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky