2-izbový rodinný dom v obci Zeleneč

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Zeleneč
Ulica.: Zeleneč
110 m²
2
áno
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
230V
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1236x zobrazená v zozname / 117x zobrazená detailne / 15x zobrazená detailne tento mesiac

reality BIČIAR vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj priestranný 2-izbový rodinný dom s pekným a veľkým pozemkom v obci Zeleneč

LOKALITA


Nehnuteľnosť sa nachádza 5 km od okresného mesta Trnava v tichej a pokojnej ulici obce Zeleneč, ktorá svojim obyvateľom ponúka širokú občiansku vybavenosť ako je Materská škola, Základná škola, pošta, futbalové ihrisko, predajňa potravín, pohostinstvá a blízkosť OC Island. Poloha obce ponúka rýchle napojenie na diaľnicu D1 a R1.

NEHNUTEĽNOSŤ


Tehlový, jednopodlažný, čiastočne podpivničený rodinný dom sa nachádza na rozľahlom rovinatom pozemku so šírkou 15 m o celkovej výmere 814 m2. Pri rekonštrukcii boli osadené plastové okná, zrekonštruovaná kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, inštalovaný nový plynový kotol a radiátory, pričom strecha bola vymenená pred cca desiatimi rokmi. S výhľadom do ulice sú situované dve neprechodné izby. V kuchyni s výhľadom do dvora je vstup do prednej izby. Do druhej neprechodnej izby je prístup z chodby, z ktorej sa vchádza i do kúpeľne s toaletou, veľkej komory so vstupom na povalu a menšej komory vo vstupom do pivnice o výmere 12 m2. Za domom sa nachádza prístavba, v ktorej sú dve miestnosti s možnosťou využitia ako skladový priestor, prípadne dielňa. Vedľa domu stojí samostatná garáž. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Priestranný rovinatý široký pozemok s veľkou záhradou s ovocnými stromami ponúka dostatok miesta na vytvorenie útulného domova, záhradkárčenie, relaxáciu a rôzne voľnočasové aktivity pre celú rodinu. Veľkorysý priestor tohto domu poskytuje budúcemu majiteľovi veľa možností na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Vďaka kombinácii pozemku, domu a dostupnej infraštruktúry je táto nehnuteľnosť ideálnou príležitosťou pre všetkých, ktorí hľadajú vidiecky život v pokojnom prostredí.

Neváhajte nás kontaktovať pre bližšie informácie a obhliadku!

DISPOZIČNE DOM POZOSTÁVA :


- vstupná chodba
- dve neprechodné izby
- priestranná kuchyňa
- kúpeľňa s toaletou
- komora so vstupom na povalu
- komora so vstupom do pivnice
- dve technické miestnosti
- garáž

BENEFITY :


- pokojné bývanie na vidieku
- široká občianska vybavenosť
- dokonalé súkromie
- blízka dostupnosť krajského mesta
- rekonštrukcia podľa predstáv nového majiteľa

CENA


Cenu Vám poskytneme na vyžiadanie v našej realitnej kancelárii na telefónnom čísle . Postaráme sa o kompletný realitný a právny servis, vrátane zmlúv, preberacieho protokolu až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti. Rovnako Vám radi pomôžeme s vybavením hypotekárneho úveru a zabezpečením znaleckého posudku.

Zavolajte ešte dnes na a rezervujte si termín obhliadky!

Dananaiová - maklér reality Bičiar


Naša realitná kancelária je členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha510 m²
Celková rozloha814 m²
Úžitková plocha110 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky