2 izbový Staromestský byt na predaj - Malá Praha

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice
Ulica.: Zimná
46 m²
zvýšené prízemie
2
čiastočne prerobený
áno
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
168.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

566x zobrazená v zozname / 112x zobrazená detailne / 112x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RELCOM Vám exkluzívne ponúka na predaj 2-izbový byt o výmere 46m2, vo veľmi vyhľadávanej lokalite Košice – STARÉ MESTO, na ulici Zimná (Malá Praha)

Hľadáte svoje vysnívané bývanie v tichej lokalite, kde si môžete naplno vychutnávať výhody mestského životného štýlu s kompletnou občianskou vybavenosťou, kde máte všetko po ruke, prípadne hľadáte stabilnú investíciu? Potom je táto ponuka bytu určená práve pre Vás!


"Malá Praha" je vyhľadávanou lokalitou , či už pre tých, ktorý hľadajú mestské bývanie a ocenia pokojný susedský dvor, ktorý ponúka dostatok zelene na oddych, ale disponuje tiež dostatkom parkovacích miest a je zároveň vhodná na investíciu , vzhľadom k tomu, že sa nachádza v bezprostrednej blízkosti TUKE, čím sa stáva skvelou investičnou príležitosťou ak hľadáte byt vhodný na prenájom.
Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí, okná sú orientované do dvora. V roku 2023 prešiel čiastočnou rekonštrukciou. POD BYTOM SA NACHÁDZA BYT, vďaka čomu je táto investičná príležitosť ešte výhodnejšia.

DISPOZÍCIA, VÝMERA A TECHICKÉ PARAMETRE


– vstupná chodba
– kuchynský kút
– priestranná obývačka
– spálňa
– zrekonštruovaná kúpeľňa (r.2023)
– v izbách sú pôvodné dubové parkety vo veľmi dobrom stave

Rozloha bytu je 46m2, prislúcha k nemu priestranná pivnica.

V byte sú enené plastové okná.


Byt je bez tiarch, voľný ihneď.
Poschodie : Vyvýšené prízemie/4

Čiastočná rekonštrukcia - ihneď obývateľný.


Byt je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.

CENA


Cena 2 izbového bytu je 168.000,-EUR. Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie štandardného návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľnosti a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou. Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle – Nioleta Ripcsu Farkašová, Realitná kancelária RELCOM – Licencovaná kancelária NARKS

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha50 m²
Úžitková plocha46 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Balkónnie
Terasanie
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky