2 - IZBOVÝ TEHLOVÝ BYT, NA PREDAJ, KOŠICE- Juh, UL. Rastislavova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Juh
Lokalita.: Košice - mestská časť Juh
Ulica.: Rastislavova
80 m²
3
2
2
po rekonštrukcii
áno
nie
áno
predaj - 2-izbový byt
189.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13080x zobrazená v zozname / 370x zobrazená detailne / 176x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj naozaj priestranný 2 izbový tehlový byt,s parkovacím miestom v atraktívnej lokalite Košice - Juh, ul.Rastislavova. Ak, hľadáte svoje vysnívané bývanie priamo v širšom centre Košíc a chcete si naplno vychutnávať výhody mestského životného štýlu, v pešej dostupnosti do centra mesta, prípadne hľadáte stabilnú investíciu s bezproblémovým prenájmom potom je táto ponuka určená práve pre Vás!

Realitná kancelária RELCOM Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj 2-izbový tehlový byt o výmere 80m2 v TOP lokalite, ulica Rastislavova , Košice-Juh.

Link na video - obhliadku: https://www.youtube.com/watch?v=AB95VpE7kpM

DISPOZÍCIA, VÝMERA A TECHNICKÉ PARAMETRE



Úžitková plocha bytu: 80 m2

Poschodie: 2 / 3



Plastové okná

Drevené podlahy



Ideálne rozloženie miestností:
Vstupom do bytu sa dostaneme do vstupnej chodby, odkiaľ je prístup k samostatnému WC a kúpeľne. Priamo z chodby je prístup do hlavnej miestnosti, ktorá je prepojená s kuchyňou z masívneho dreva. 2 samostatné naozaj priestranné izby s pristupom na balkón.

K bytu patrí parkovacie miesto vo dvore, ktorý je prístupný len pre majiteľov bytov prostredníctvom vstupu na diaľkové ovládanie.

Pivnica



Taktiež, možnosť odkúpenia garáže.

LOKALITA


Celkovo je lokalita Rastislavovej ulice veľmi obľúbená vzhľadom na jej strategickú polohu. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, škola,škôlka, Univerzitná nemocnica L. Pasteura Košice, Herbéria, Biznis centrum na Štúrovej ulici BC1, BC2 a BC3. Krajský a okresný súd, úrad práce. MHD zastávka a potraviny. Električky č.: 3, 4, 7 Autobusy č.: 12, 15, 16, 54, n4, R5
Reštaurácie,kaviarne v blízkosti: REŠTIKE, reštaurácia K2 na Štúrovej, reštaurácia ZORE restauraciazore.sk, kaviareň PAPA v parku kasární Kulturpark

CENA


Cena 2 izbového bytu je 189.990,-EUR. Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie štandardného návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľnosti a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou. Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle – Jana Jaššová, Realitná kancelária RELCOM - Licencovaná kancelária NARKS

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha80 m²
Úžitková plocha80 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky