2i byt 56m2 + 7m2 pivnica, Sady Cyrila a Metoda, Nová Dubnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Nová Dubnica
Ulica.: Sady Cyrila a Metoda
63 m²
3
zvýšené prízemie
2
nie
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
84.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2444x zobrazená v zozname / 154x zobrazená detailne / 154x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj čiastočne prerobený 2-izbový byt v Novej Dubnici, na ulici Sady Cyrila a Metoda. Byt má podlahovú plochu 56m2 a prislúcha k nemu aj veľká pivnica s rozlohou 7m2. Byt je situovaný na vyvýšenom prízemí 3-poschodovej tehlovej bytovky bez výťahu. Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite s množstvom stromov a zelene. Vďaka tomu je byt príjemný aj počas horúcich letných dní.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do samostatného WC, kúpeľne, kuchyne a obývačky. Cez veľkú obývačku sa ďalej dostaneme do priestrannej spálne. Nakoľko sa byt nachádza na vyvýšenom prízemí, absolútne v ňom nechýba balkón. Navyše v dnešnej dobe je úplne normálne, že sa dajú balkóny dorobiť.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu podláh, plsatových okien a čiastočne aj elektrických rozvodov. Okná v chodbe, kuchyni a na WC sú orientované na južnú stranu. Obývačka a spálňa na severnú stranu.

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Je tu škôlka, základná škola, LIDL, Tesco, banky, autobusové zastávky, kúpalisko, futbalové ihrisko, množstvo reštaurácií a pohostinstiev a mnoho iného. V okolí bytu je množstvo zelene a z okien sú príjemné výhľady na veľké vyrastené stromy, čo dodáva tomuto bytu príjemnú atmosféru.


3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=ULZEgqm9zgX

Cena bytu je 84.900,-€




Patrik Pavlík, RSc.


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha56 m²
Úžitková plocha63 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Krbpredpríprava
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky