2i BYT s vlastným kúrením - Považská Bystrica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
Ulica.: Mierová
60 m²
2
1
2
po rekonštrukcii
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
96.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1212x zobrazená v zozname / 194x zobrazená detailne / 194x zobrazená detailne tento mesiac

StorkReal Vám ponúka na predaj 2i BYT s celkovou výmerou 60m². Nachádza sa na prvom poschodí tehlovej bytovky na ulici Mierová v Považskej Bystrici.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývačky s kuchyňou, spálne, kúpeľne s toaletou, a loggie. K bytu prislúcha aj veľká pivnica (cca 10m²) v suteréne bytového domu. Prešiel rekonštrukciou- plastové okná, plávajúce podlahy, kuchynská linka, elektroinštalácia, sanita, omietky, radiátory, zateplenie stropov a bočných stien bytu. Veľkou výhodou je vlastné plynové kúrenie (kondenzačný kotol). Celý byt je orientovaný na západnú stranu. V spálni sa nachádza priestranná vstavaná skriňa, ktorá Vám zaručí množstvo úložného priestoru. Zariadenie ostáva v byte podľa dohody.

Bytový dom je tehlový, 2-poschodový. Na povale sa nachádza spoločný úložný priestor pre vlastníkov bytov. Je v správe Spoločenstva vlastníkov.

Lokalita mesta poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. V pešej dostupnosti sú potraviny Coop Jednota, vlaková stanica, fitko, tržnica, park, rôzne obchody, škola, štadióny, ihriská a iné.

Výhody ponuky !


- nízke mesačné náklady 140€ / 3os.
- tehlová bytovka
- orientácia bytu

Cena za nehnuteľnosť je konečná a zahŕňa províziu RK, právny servis, poradenstvo v oblasti kúpi/predaja nehnuteľností, základný správny poplatok na katastri, prepis energií a hypotekárny servis.

Pre viac info či záujem o obhliadku nás kontaktujte :)

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha60 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Plynáno
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Vaše hodnotenie ponuky