2i byt so záhradkou + 2x parking, Park pod Kolibou, 110 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Pod vtáčnikom
110 m²
3
1
2
áno - 1 auto
úplne prerobený
verejný vodovod
nie
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
375.000,- € +energie
Ponúknite vlastnú cenu

6092x zobrazená v zozname / 113x zobrazená detailne / 113x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka EXKLUZÍVNE na predaj nadštandardný, ZARIADENÝ veľkometrážny 2 izbový byt s terasou a predzáhradkou + 2 x parking (1x garážové státie + 1x vonkajšie parkovacie státie) v prémiovom projekte PARK POD KOLIBOU v uzavretom areáli s 35 árovým parkom a multifunkčným ihriskom iba pre obyvateľov predmetného projektu.

BA III., Koliba, ul. Pod Vtáčnikom, celková výmera 110 m2, vnútorná plocha bytu s príslušenstvom je 74,70 m2, murovaná pivnica na prízemí 3,82 m2 + 2x exteriér 10,91 m2 ( terasa 8,38 m2 + loggia 2,53 m2 ), posch. 1 NP/3 NP, výťah, 2 byty na poschodí, nepriechodné izby.


KVALITNÝ ŠTANDARD:



hliníkové okná- pasívne 3 sklo + hliníkové vonkajšie žalúzie na hlavnom obývacom terasovom okne + vnútorné látkové na diaľkové ovládanie, sanita, dlažba a obklady, kúpeľňový nábytok, pračka, interiérové dvere, plávajúca podlaha, podlahové kúrenie, vstupné bezpečnostné dvere, 2 byty na poschodí, dlažba exteriéru, dizajnové tapety, nábytok na mieru, KL- spotrebiče Bosch a Electrolux, indukčná varná doska, LED TV Samsung 75, drevená tv stena.

Upravená záhrada s dreveným oplotením, závlaha- kombinácia kvapôčkovej aj klasickej v trávniku + čidlo na dážď, markíza s RGB osvetlením na diaľkové ovládanie s veterným čidlom, záhradná sedacia súprava,

POPIS:


vstupná hala (5,21 m2), veľkometrážna obývacia izba s kuchynskou linkou na mieru a jedálenskou časťou (34,10 m2), špajza (1,56 m2), komunikačná chodba (4,99 m2), samostatné WC (1,51 m2), kúpelňa s vaňou aj sprchovým kútom (7,51 m2), spálňa (16,74 m2), terasa (8,38 m2), loggia (2,53 m2), záhrada (24 m2), murovaná pivnica na prízemí (3,82 m2).

Byt je kompletne zariadený moderným nábytkom a vybavený kvalitnými spotrebičmi, má výbornú dispozíciu a orientáciu na 3 svetové strany: denná spoločenská časť je orientovaná na juhozápad, oddychová - nočná časť je orientovaná na severovýchod.

V rámci projektu je byt taktiež výnimočný tým, že sa nachádza v prvej časti objektu a má ako jediný 2i byt s predzáhradkou orientáciu na ďalšiu svetovú stranu so zasklenou prechodnou loggiou s výhľadom a tým pádom aj najväčšiu výmeru v projekte predmetného typu bytu.

Projekt respektíve objekt je osadený vo svahu, preto je predmetný byt so záhradkou výrazne nad úrovňou prístupovej cesty a vonkajšieho parkoviska a ponúka majiteľovi pekný výhľad na mesto.


Projekt Park pod Kolibou ponúka okrem kvalitného bývania aj jedinečnú pridanú hodnotu- oddychovú zónu vo veľkosti 35 árov- vlastný park so zeleňou, jazierkom s dažďovou vodou, multifunkčným ihriskom (tenis, futbal, basketbal), komunitnú záhradu vo výmere 246 m2, spoločenskú zónu a športovú zónu s fitness prvkami.

Projekt je určený pre klientov, ktorí hľadajú bývanie v blízkosti lesa s dobrou dostupnosťou do centra mesta a k občianskej vybavenosti.

Cena kvalitne zariadeného bytu so záhradkou a pivnicou je 375.000,-EUR + vnútorné garážové státie 26.000,-EUR + vonkajšie parkovacie státie 16.000,-EUR, celková cena spolu je 417.000,-EUR. Možnosť kúpy aj iba 1x garážového státia alebo 1x parkovacieho státia, kúpa oboch parkingov nie je podmienkou.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha110 m²
Úžitková plocha110 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno - 1
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkaáno - 1
Bezbariérový prístup nie
Oknáhliníkové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky