3 - IZB. BYT (86m2), DVA BALKÓNY, KOMORA, SENICA-CENTRUM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: Robotnícka
81 m²
7
3
3
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
142.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

25469x zobrazená v zozname / 1092x zobrazená detailne / 165x zobrazená detailne tento mesiac

Jedinečná ponuka v jedinečnej lokalite.....Vkusne zrekonštruovaný 3-izbový byt so štedrou podlahovou plochou je ako stvorený pre rodinu, ktorá chce mať všetko na dosah ruky a hľadá hotové bývanie kde už netreba nič riešiť.

Byt sa nachádza na 3.poschodí 7-poschodového bytového domu v centre mesta Senica, na Robotníckej ulici. Bytový dom je renovovaný, zateplený, má novú strechu, vymenené stupačky a nový väčší výťah, ktorý zachádza až do suterénu. Na poschodí sú len dva byty, vďaka čomu máte dostatok súkromia.

● Podlahová plocha bytu je 82m2 + dva balkóny, komora na medziposchodí a pivnica v suteréne. Izby sú priestranné, v každej spálni aj v predsieni je vstavaná šatníková skriňa.

● Dispozícia – veľká vstupná chodba, samostatné WC hneď pri vstupe na chodbe, 3x izba, kuchyňa, kúpeľňa. Obývačka a jedna spálňa má balkón. Balkóny a okno tretej spálne sú orientované na východnú stranu, okno kuchyne na západ.

● Rekonštrukcia bytu bola realizovaná v r. 2019-2020. Bolo vymurované bytové jadro, osadené interiérové dvere, podlahy, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi....Určite oceníte klimatizáciu, ale aj vonkajšie rolety v spálňach, či umývadlo na toalete.

● Mesačné náklady: správca 200,- euro / 3 osoby ( pri ročnom zúčtovaní preplatok cca 600,-€), elektrika 25€, zavedená optika

Výborná lokalita – potraviny, reštauráciu aj množstvo obchodov máte priamo pod oknami, bytový dom je obklopený zeleňou s lavičkami, priamo pri dome je detské ihrisko
aj veľké parkovisko.

Hľadáte kvalitné bývanie pre svoju rodinu? Tento príjemný, svetlý byt určite naplní vaše očakávania o spokojnom bývaní v meste. Byt je bez tiarch a kúpu je možné financovať hypotekárnym úverom.

Túto ponuku nájdete výhradne v AVORY Realitné Centrum.

Kontakt: Monika Krčová – certifikovaný realitný maklér
e-mail:
tel. č.
office: Hurbanova 485/1, 905 01 Senica

© AVORY Realitné Centrum - text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum.

V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný a právny servis.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha86 m²
Úžitková plocha81 m²
Poschodie3
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Zateplený objektáno

Vaše hodnotenie ponuky