3 izbový apartmánový byt v Rezdidencii BelleVue Bešeňová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Bešeňová
Ulica.: M.R.Štefánika
92 m²
zvýšené prízemie
3
áno - 1 auto
úplne prerobený
verejný vodovod
nie
230V
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
270.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

31467x zobrazená v zozname / 785x zobrazená detailne / 269x zobrazená detailne tento mesiac

VAŠE REALITY - realitná kancelária v zastúpení majiteľa nehnuteľnosti ponúka na predaj exkluzívny byt v rezidencii Bellevue v obci Bešeňová . Nachádza sa neďaleko celoročne otvoreného vodného parku BEŠEŇOVÁ .Jedná sa o vyhľadávanú lokalitu , v blízkosti novovybudovaných rodinných viliek s výhľadom na zeleň.

Úžitková plocha bytu je 92 m2, nachádza sa na 2.posch. z 3.poschodí. Bytový dom nedisponuje výťahom. Jedná sa o novostavbu kolaudovanú v roku 2021. V najbližšom okolí je občianska vybavenosť. Bezproblémové parkovanie, na vlastnom vyhradenom parkovisku , poprípade v priestrannej garáži.

Lokalita: v blízkosti reštaurácie, potraviny, vodný park 10 min pešo

Výhody nehnuteľnosti:



Moderná nehnuteľnosť, ktorá bola nedávno dokončená. S použitím kvalitných materiálov s moderným dizajnom. Dispozícia umožňuje praktické využitie doslova každého centimetra bytu. Dispozícia bytu: veľká kuchyňa s novou kuchynskou linkou na mieru, so vstavanými spotrebičmi - elektrická rúra a indukčná varná doska, mikrovlnná rúra, moderná vstavaná chladnička, umývačka riadu. Obývacia izba je oddelená od kuchyne otvorenou stenou ,ktorá vytvára súkromie. V obývačke je praktické francúzske okno s výstupom na veľký balkón, ktorý je po celej dĺžke apartmánu. Na veľkorysej chodbe v tvare písmena L je priestor pre odkladanie oblečenia, topánok, a aj vstavané skrine. .Pokračujeme chodbou k vstupu do veľkej kúpeľne s preskleným sprchovým kútom. V priestrannej kúpeľni je umiestnené veľké umývadlo a spredu plnená práčka . Ďalšie dvere vedú do samostatného W.C. s Geberitom .Na chodbe vstupujeme do spálne so vstavanými ROLLDOR skriňami a príslušenstvom, vedľajšia samostatná izba je hosťovská .Veľká sedačka sektorový nábytok a dve veľké okná s príjemným výhľadom . Vchodové dvere sú bezpečnostné. V celom byte sú nové plávajúce podlahy, stierky na stenách, medené elektrické rozvody , internet. Plyn v byte nie je. Kúrenie je podlahové elektrické , ohrev vody zabezpečuje elektrický zásobníkový bojler na 180 litrov. V byte sa nachádza aj technická miestnosť s oknom , pivnica s oknom vo výmere 20 m2, a v suteréne garáž. V dome sa nachádza pochôdzna terasa 200m2 , ktorá sa dá celoročne využívať na posedenie, súčasťou priestoru je jedálenské sedenie, sedačka ,drevenné lehátka a gril.

Mesačné zálohové platby za energie sú spolu 160,- eur.





Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Číslo zákazky :189967

Ďalšie informácie Vám poskytneme na tel. čísle , alebo mailom:

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha92 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžiaáno - 1
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajužná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky