3 izbový byt 77 m2 Zvolen centrum na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
Ulica.: Študentská
77 m²
4
1/zvýšené prízemie
3
nie
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

97x zobrazená v zozname / 30x zobrazená detailne / 30x zobrazená detailne tento mesiac

3 izbový tehlový byt Zvolen na predaj. Tento byt sa nachádza cca 30 m od absolútneho centra. Rozloha bytu je 77 m2, nachádza sa na 1/4 poschodí zrekonštruovaného tehlového bytového domu. Byt prešiel rekonštrukciou s použitím kvalitných materiálov. Má murované jadro s priestrannou kúpeľnou, PVC okná, nové rozvody vody a elektriny, keramickú podlahu v kúpeľni s el. podlahovým kúrením a drevené parkety v celom byte, ADLO bezpečnostné dvere. Byt je zabezpečený bezpečnostným zariadením. Kompletne hotová príprava vrátane všetkých rozvodov na vlastné plynové kúrenie. Pivnica je murovaná s keramickou dlažbou. V cene je tiež podiel na podkrovných priestoroch. Z vnútornej strany bytového domu sa nachádza priestranný dvor. Byt má výbornú polohu s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta. V blízkosti sú banky, pošta, obchody, nemocnica, stanica SAD aj vlaková stanica. Tento byt Vám ponúka komfortné a kvalitné bývanie v centre mesta Zvolen. Kúpna cena dohodou.

Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Zabezpečíme pre Vás vypracovanie kvalitných kúpnych zmlúv, dohodneme znalecký posudok, vybavíme kataster, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti, právne poradenstvo. Nájdete nás v kancelárií na Sládkovičovej 1 vo Zvolene oproti hlavnej pošte a vedľa SLSP alebo na tel. čísle : , e-mail :

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha77 m²
Úžitková plocha77 m²
Poschodie1/zvýšené prízemie
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapôvodná
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky